INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

A început nebunia transferurilor! Care crezi că vor fi cele mai interesante mutări?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2010 00:00

Începutul noului an înseamnă şi deschiderea perioadei de transferuri în campionatele importante din vest. Încă şubrezite de criză, majoritatea cluburilor vor căuta să cheltuiască superficial pentru a-şi întări loturile în perspectiva părţii secunde a campionatului.

Cei mai activi se anunţă încă o dată englezii de la Manchester City, care seamănă izbitor cu Interul de la mijlocul anilor '90. Investiţii fără limită, însă pînă acum nici un trofeu ori rezultat cu adevărat important pentru formaţia patronată de Abu Dhabi United Group. Cum marile cluburi funcţionează după principiul că marile achiziţii sînt păstrate pentru pauza de vară, este de aaşteptat ca City să fie pregătită pentru a accepta majoritatea provocărilor la care sînt supuşi.

Nici Chelsea, Juventus ori Real Madrid nu vor sta pe gînduri în cazul în care jucătorii pe care şi-i doresc devin disponibili şi este de aşteptat ca efectul Cupei Africii pe Naţiuni să anime piaţa în următoarele 30 de zile.

Tu care crezi că vor fi cele mai interesante mutări din această perioadă de mercato?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  03 Ianuarie 2010, 03:11

in opinia mea cered ca cele mai tari transferuri vor fi: fabregas la barcelona ribery la real tores la ac milan vlla la chelsea si edwin dzeko la arsenal

 •  02 Ianuarie 2010, 19:47

bai astia care spuneti ca fabregas se transfera la real...ciocu' mic ... fabregas a declarat ca nu ar da barcelona pe real niciodata ... si daca incercati sa cautati un pic pe google ,o sa gasiti niste articole in care transferul lui Fabregas la Barca in iarna asta e considerat ca fiind cel mai probabil... apropo... corect "va cumpara/pune mana" nu "v-a ..."

 •  02 Ianuarie 2010, 18:57

real ii ia pe villa sau rooney,fabregas ribery si vidic

Vezi toate comentariile (22)
Comentează