INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

A revenit din Dubai, dar nu şi pe teren » Rooney mai stă cinci săptămîni

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Managerul lui Manchester United pretinde că atacantul nu-i recuperat de pe urma unei accidentări la gleznă.

Wayne Rooney s-a întors din sejurul în Dubai, însă numai pentru a urmări sîmbătă din tribună meciul lui Manchester United cu Tottenham (2-0). Pentru a-l vedea din nou în acţiune, fanii "diavolilor" mai au de aşteptat. "Vreo cinci săptămîni", potrivit managerului Alex Ferguson, "pînă pe la jumătatea lui decembrie", au calculat rapid ziarele britanice.

Motivul? "Wayne are încă probleme la gleznă. Cum a fost plecat în Emirate, medicii noştri nu s-au putut ocupa serios de recuperarea lui. Apoi, mai trebuie să-şi recîştige forma fizică dinaintea accidentării, ceea ce ia timp", a explicat Sir Alex.

Rooney, 25 de ani, n-a mai jucat pentru United din 16 octombrie, de la un 2-2 cu West Bromwich în campionat. Cîteva zile mai tîrziu a apărut leziunea la gleznă, la un antrenament, şi apoi scandalul legat de prelungirea contractului său la United. A pierdut deja 4 meciuri şi va mai rata încă unsprezece, la club şi la "naţională".  

"Cine te crezi, Wayne?"
Luat direct de pe pista aeroportului la întoarcerea din Dubai şi apoi escortat de poliţie pînă acasă, Rooney a fost taxat de tabloidul Daily Star: "Cine te crezi, Wayne?". Şi ăsta n-a fost decît începutul. La stadion, suporterii l-au încondeiat şi ei fiindcă a ameninţat cu plecarea pentru a forţa clubul să-i dea 288.000 de euro pe săptămînă pînă-n 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează