INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A sosit ziua Bale! » Marca anunţă: cel mai scump transfer din istorie se face azi

Bale a
Bale a "explodat" în octombrie 2010, cînd i-a dat Interului, campioana Europei la acea vreme, 3 goluri în Ligă

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 20:22

În schimbul mijlocaşului de 24 de ani, Real îi va achita lui Tottenham cash. A încercat să-l insereze pe Coentrao în afacere, dar portughezul a refuzat.

Scena e pregătită, reflectoarele pornite. A sosit ziua cea mare. Potrivit cotidianului spaniol Marca, Real Madrid va oficializa astăzi cea mai scumpă achiziţie din istorie: Gareth Bale!

Preţul pe care clubul blanco s-a învoit să-l plătească lui Tottenham e de-a dreptul ameţitor: undeva în jurul a 100 de milioane de euro. Oricum, peste cel achitat tot de madrileni lui Manchester United, în 2009, pentru Cristiano Ronaldo.

Faptul că mijlocaşul galez (24 de ani) a ajuns să fie mai scump decît CR7 n-are însă nici o legătură cu valoarea jucătorilor. Mai degrabă cu obsesia madrilenilor de a-şi împăca suporterii printr-un transfer sonor după un sezon fără titlu, obsesie de care englezii au profitat la maximum.

Preşedintele Realului, Florentino Perez, ar fi vrut să-l includă şi pe Fabio Coentrao în afacere pentru a ieşi mai ieftin. Numai că portughezul a refuzat categoric şi, conform aceluiaşi Marca, Perez va fi nevoit să achite cash!

Se pregătesc Willian, Lamela şi Chiricheş
Directorul tehnic al lui Tottenham, Franco Baldini, a ajuns ieri la Madrid, unde era aşteptat să parafeze transferul lui Bale. Imediat după aceea, avînd banii Realului, Baldini va da undă verde ultimelor achiziţii preconizate în această vară: Willian (35 milioane euro, Anji), Lamela (35 milioane, Roma) şi, foarte probabil, Chiricheş (8,5 milioane, Steaua).

109 milioane de euro ar da Real pentru Bale, conform ziarelor britanice, 99 de milioane scrie Marca

94 milioane de euro e actualul record, înregistrat în 2009, tot de Real, la transferul lui Cr. Ronaldo de la Man. United

8 milioane de euro anual net va fi salariul lui Bale la Madrid, conform Gazzettei dello Sport

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
vladb9
vladb9  •  23 August 2013, 22:29
Postat de drugzbunny pe 23 August 2013, 12:57

La a doua varianta ma gandeam si eu. Pe Ozil e cam greu sa il scoti din echipa, iar Isco a inceput deja sa isi faca impactul vazut. Din departamentul ofensiv, Benzema si-a facut cel mai prost treaba pana acum, daca se poate spune asta. Iar Di Maria...nu e el slab, dar nici nu e un nume atat de sonor ca si concurentii lui din linia de 3.

ronaldo nu e varf.s-a vazut in acest sistem 4-4-2 al lui ancelotti.el e cel mai bun pe banda stanga si intra in centru....

sakazuke
sakazuke  •  23 August 2013, 17:50

super jucator...acum mai ramane sa si stie ,don" carlo sa ii aseze pe toti in teren....cred ca benzema sau di maria o sa ia drumul spre PREMIER.....man.u stie de ce :))

whitecollar
whitecollar  •  23 August 2013, 17:16
Postat de drugzbunny pe 23 August 2013, 12:57

La a doua varianta ma gandeam si eu. Pe Ozil e cam greu sa il scoti din echipa, iar Isco a inceput deja sa isi faca impactul vazut. Din departamentul ofensiv, Benzema si-a facut cel mai prost treaba pana acum, daca se poate spune asta. Iar Di Maria...nu e el slab, dar nici nu e un nume atat de sonor ca si concurentii lui din linia de 3.

ronaldo nu e varf si nu va juca varf. benzema e preferatul lui zidane, deci obligat in primul 11. rotatia se va face intre isco si ozil, cu bale pe dreapta. l-am vazut cateva meciuri la spurs pe dreapta si a dat acelasi randament ca si pe stanga.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează