INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

A trişat şi plăteşte » Antrenorul Spartei Praga a fost suspendat zece săptămîni

Chovanec, 50 de ani, a pus totul la cale fără a avea acordul clubului său
Chovanec, 50 de ani, a pus totul la cale fără a avea acordul clubului său

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 18:51

Antrenorul Spartei Praga a fost pedespit pentru că n-a lăsat la "naţională" doi jucători, dar i-a folosit, sub nume false, într-un amical cu Zenit


Jozef Chovanec nu va mai putea lua loc pe banca Spartei Praga pînă în data de 7 mai. Federaţia cehă de fotbal i-a dat zece săptămîni de suspendare pentru că a acţionat împotriva intereselor echipei naţionale.

Aşa cum Gazeta a relatat şi la vremea respectivă, Chovanec i-a declarat indisponibili pe atacanţii Vaclav Kadlec şi Tomas Pekhart pentru un amical al reprezentivei cu Croaţia (2-4), programat pe 9 februarie. Dar în loc să-i ţină pe margine, i-a utilizat în aceeaşi zi într-un amical cu Zenit St. Petersburg. Mai mult, ca să nu fie recunoscuţi, i-a pus să îmbrace tricouri pe care erau înscrise numele altor coechipieri.

Stratagema lui a fost devoalată de un jurnalist ceh, care a descoperit poze cu Pekhart şi cu Kadlec din timpul respectivului amical postate pe site-ul campioanei Rusiei. "Chovanec ne-a luat drept idioţi. Va plăti scump pentru asta", a ameninţat atunci preşedintele federaţiei, Ivan Hasek. Şi s-a ţinut de cuvînt.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează