INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

A uitat Ronaldo de Real Madrid? Declarații insensibile după ce a fost prezentat la Juventus: "Nu mă gândeam că va plânge cineva"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 21:55

Cristiano Ronaldo a primit o întrebare incomodă în timpul prezentării oficiale de la Juventus. Un jurnalist l-a chestionat cu privire la fanii lui Real care sunt demoralizați în urma plecării acestuia de la Madrid, dar portughezul a avut un răspuns catalogat drept insensibil.

"Nu m-am gândit că va plânge cineva. A fost o decizie ușoară. A venit după o perioadă lungă petrecută la Real Madrid. Nu îmi pare rău că am plecat de la Real Madrid", a spus Cristiano Ronaldo, la conferința de presă de azi.

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor și 3 Supercupe ale Europei în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Vezi și: VIDEO+FOTO Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Juventus: "Vreau să le arăt italienilor că sunt un jucător de top" » Toate declarațiile portughezului

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
10214348609722802
Jean Valjean  •  17 Iulie 2018, 06:37

Suporterii nu contează. Sunt doar niște mase manipulate. Fotbalul e o afacere nu un sport. Jucătorii au contracte și joaca pentru bani nu pentru suporteri.

adrianii111
adrianii111  •  17 Iulie 2018, 03:51

sigur ca nu -i pare rau! dar macar baiatul a fost sincer,asta-i el: 30% fotbalist,restul pana la 8000000% fumuri,aere,fite,gel,muschi...de remarcat ca a spus,indirect, adevarul:omul e dupa bani,nu i pasa ca suporterii realului au tinut la el.daca primea dublu decat oferta salariala de la juve,azi era jucatorul lui lech poznan sau al lui fc daco-getica colentina(s-or fi gandit mult pana au ales numele asta,o fi fost un concurs,o comisie?)....dar trebuie sa l intelegem,zic eu:are si el o familie de intretinut,trebuie sa se gandeasca la viitorul lor,bla bla! cum aveau sa i ajunga bietului baiat 70 de milioane pe an? parca 100 e altceva,nu? sa aiba acolo de zile negre..."noroiul mintii",vorba lui ctp

fcu1948
fcu1948  •  17 Iulie 2018, 00:18
Postat de vasy86le pe 16 Iulie 2018, 23:41

Eh, o sa-ti para in curand.. un jucator e bun si pentru ca are colegi buni, sa vedem cat de bun va fi la Juventus fara Marcelo si ceilalti.

CR7 a performat in 3 campionate cu stiluri de joc total diferite (la Sporting, Manchester United și Real Madrid). Ca sa nu mai amintesc faptul ca a ajutat Portugalia sa câștige in premiera un trofeu (Campionatul European din 2016). Spre deosebire de marele Messi care nu avut curajul sa joace la alta echipa decât Barcelona, iar la naționala nu a impresionat niciodată.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează