INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLVERHAMPTON - CHELSEA 0-2

Abramovici pune piciorul în prag la Chelsea » Gata cu scandalul!

Roman Abramovici, Abramovici, Chelsea
Roman Abramovici, Abramovici, Chelsea

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Patronul rus i-a somat pe jucători să nu mai lezeze imaginea clubului. Altfel riscă sancţiuni drastice

Mai întîi căpitanul John Terry, care şi-a înşelat soţia cu iubita celui mai bun prieten. Apoi Ashley Cole, care obişnuia să aducă fete în hotelul echipei. După săptămîni întregi cu dezvăluiri care mai de care mai picante în presă, patronul Roman Abramovici a făcut o criză de nervi. Nu mai suportă ca numele lui Chelsea să fie tîrît în scandaluri sexuale şi le-a pus jucătorilor în vedere: "Ori vă potoliţi, ori plătiţi!"

Voinţa miliardarului rus le-a fost transmisă acestora de către directorul executiv Ron Gourlay şi de managerul Carlo Ancelotti, într-o şedinţă ţinută la mijlocul săptămînii cu întreg lotul. N-a durat mai mult de zece minute, dar a fost de ajuns pentru ca nici unul dintre jucători să nu aibă dubii.

"A fost o întîlnire reuşită. Am discutat cu băieţii şi le-am explicat ce comportament trebuie să aibă pe viitor. Acum ştiu cu toţii: un nou scandal va atrage după sine sancţiuni drastice. Nimeni nu e intangibil. Imaginea clubului trebuie protejată", a spus Ancelotti.

PRIMUL PEDEPSIT
Cole a luat 230.000 de euro amendă
Ashley Cole a simţit pe propria-i piele ce înseamnă să-l supere pe Abramovici. După ce tabloidul The Sun a dezvăluit că fundaşul albaştrilor şi-a făcut de cap şi într-un cantonament efectuat de Chelsea în SUA, nu doar în hotelul echipei de la Londra, Cole a fost amendat cu salariul pe două săptămîni: 230.000 de euro.

LE-A PRINS BINE ŞEDINŢA
Chelsea ia avans

Şedinţa de la mijlocul săptămînii le-a prins bine albaştrilor. Ieri, în deplasarea cu Wolverhampton, jucătorii lui Carlo Ancelotti s-au concentrat numai la fotbal şi au cîştigat cu 2-0. Drogba (foto) a fost autorul celor două goluri care-o duc pe Chelsea la patru puncte distanţă de Manchester United în fruntea clasamentului. Oaspeţii au tremurat serios după pauză, cînd portarul Cech i-a salvat în două rînduri, dar a doua reuşită a ivorianului (67) a liniştit definitiv apele.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  21 Februarie 2010, 12:25
Postat de pe 21 Februarie 2010, 02:07

foto e abramovici nu drogba !

nu-i nimic.seamana leit

 •  21 Februarie 2010, 02:07

foto e abramovici nu drogba !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează