INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Accident grav al naționalei Bulgariei. Două autocare s-au ciocnit la Tbilisi: „Todor Nedelev era plin de sânge"

foto: sportal.bg
foto: sportal.bg

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 09:45 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 10:28

Todor Nedelev, mijlocașul lui Botev Plovdiv, a fost transportat de urgență la un spital din capitala Georgiei, cu tăieturi la față și mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte, a anunțat Sportal.bg

  • Bulgaria joacă mâine seară cu Georgia, la Tbilisi, de la ora 19:00, în grupa a 4-a din Liga C a Nations League.

După startul dezastruos în Liga Națiunilor, 2-5 acasă cu Georgia și 1-1 în Gibraltar, după scandalul care lovește fotbalul bulgar, foștii internaționali Dimitar Berbatov și Stilian Petrov cerându-i demisia președintelui federației și acuzându-l pe Borislav Mihailov la FIFA și UEFA pentru legături cu mafia pariurilor și implicare în blaturi, selecționata din țara vecină trece iar prin clipe grele. 

Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”
CHILE
Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”

Viteză mare. Primul autocar a frânat brusc. Celălalt vehicul a intrat în el! 

Vineri noapte, naționala a aterizat la Tbilisi, unde urmează să joace mâine al treilea meci din Nations League, revanșa contra Georgiei. 

La aeroport, jucătorii și membrii staffului tehnic au fost împărțiți în două autocare și au plecat spre hotel. Pe drum, ambele vehicule se deplasau cu viteză mare, susține site-ul Sportal.bg. La un moment dat, șoferul primului autobuz a frânat brusc, pentru a evita un accident, dar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze. 

„Todor Nedelev era plin de sânge” 

Coliziunea a fost extrem de puternică, ambele autocare fiind avariate. Un singur jucător a fost rănit. Todor Nedelev a fost transportat de urgență la spital, cu tăieturi la față și mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte. 

„Nedelev era plin de sânge”, a scris Sportal.bg. Ceilalți, doar s-au speriat. 

„Un autocar s-a oprit, celălalt a intrat în el”, a descris accidentul Veselin Balevski, membru în Comitetul Executiv al federației sofiote. „Toșko Nedelev a fost rănit, medicul echipei e cu el la spital”.

Suntem bine, am ajuns la hotel. Accidentul a fost grav. Teribil. Doar Todor Nedelev a avut nevoie de îngrijiri medicale.

- Hristo Zaprianov, director executiv adjunct al federației bulgare

Citește și:

Todor Nedelev, mijlocașul lui Botev Plovdiv, a fost transportat de urgență la un spital din capitala Georgiei, cu tăieturi la față și mâini

Ladislau Boloni, gata să revină pe bancă » E aproape să preia o echipă care abia a retrogradat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  11 Iunie 2022, 15:35

Nici o pierdere , la ce juacă bulgarii , pot trimite pe teren 11 chelneri de la Nisipurile de Aur , că tot aceleași rezultate vor avea ... Ăștia-s mai desculți decât mămăliciki ...

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Iunie 2022, 10:47

Frații noștri intru' prostie și hoție. Nu suntem singuri, ce ușurare!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează