INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHIMBARE

FOTO Unde a ajuns Adriano să locuiască » Fostul atacant al lui Inter și-a vândut casa din Brazilia

Adriano, alături de trofeele câștigate în carieră +20   FOTO
Adriano, alături de trofeele câștigate în carieră

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 09:07 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 09:24

Brazilianul Adriano Leite Ribeiro, considerat unul dintre cei mai impresionanți atacanți de la începutul anilor 2000, trăiește acum într-un hotel.

Ajuns la 39 de ani, fostul atacant de la Inter, Sao Paulo sau Flamengo, încearcă să treacă peste problemele care i-au măcinat viața în ultimii ani. Căzut în patima alcoolului în 2009 și acuzat un an mai târziu de trafic de droguri, acuzație de care a fost scăpat în 2014, Adriano vrea acum s-o ia de la început.

FOTO Adriano, trăiește într-un hotel de lux

+16 FOTO

Astfel, presa din Brazilia scrie că fostul atacant și-a vândut casa pe care o avea în Rio de Janeiro, pentru 1,3 milioane de euro, lăsându-i tot noului proprietar, cu excepția trofeelor.

De atunci, „Împăratul” s-a mutat într-un hotel de lux și plătește 12.000 de euro în fiecare lună pentru un apartament prezidențial, de 145 de metri pătrați, cu vedere la ocean. Acesta își caută o casă nouă, dar până acum nu a găsit nimic care să fie pe gustul lui.

„Am intrat în depresie după decesul tatălui meu, şi numai alcoolul putea să mă vindece. Eram fericit atunci când beam şi nu mă opream deloc. Beam orice găseam, vin, whisky, bere, multă bere. Lumea zicea că sunt nebun că am renunțat la un contract de multe milioane de euro, dar adevărul este că niciun ban nu poate compensa afecţiunea familiei”, spunea Adriano în 2009.

Adriano s-a retras în 2016, de la Miami United. A juca la Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paolo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense și Miami United. 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Adriano la Inter

Vezi și:

Fostul mijlocaș al lui Real Madrid și Bayern s-a „reinventat” la 46 de ani » Arată spectaculos!

Jennifer Lopez e din nou singură! Cântăreața s-a despărțit de Alex Rodriguez după ce fostul jucător de baseball ar fi înșelat-o

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  13 Martie 2021, 15:47

Va duce viata buna vreo un an dupa care, cand ramane calic , pe stradă, va amaneta trofeele pe 2 reali

bodrin
bodrin  •  13 Martie 2021, 13:36

Vai de capul lui, e crimă să locuiești într-un hotel de lux! Nu cred că are.probleme cu casa, are cu capul...adică nici cu capul, pentru că pe dinăintru e gol.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează