INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Agentul lui Angel Di Maria trimite săgeţi către Florentino Perez: ”Jucătorul n-a vrut salariu de 8 milioane de euro, ar fi continuat pe mult mai puţin”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 septembrie 2014 19:47

A sosit răspunsul pentru afirmaţiile lui Florentino Perez referitoare la Angel di Maria, cedat la Manchester United pentru 75 de milioane de euro. Eugenio Lopez, reprezentantul argentinianului, a făcut declaraţii pentru Cadena Cope.

"Înainte de Cupa Mondială, nu a existat nici o ofertă de la Real pentru Di Maria. El n-a cerut niciodată 8 milioane de euro pe an şi-am fi continuat pentru mult mai puţin, chiar dacă erau cluburi ce ofereau mai mult. Ideea era să aşteptăm şi să ajungem la un acord cu Real. Angel voia să cîştige atît cît i se promisese. Şi-ar fi stat pe mai puţin decît i-a oferit Manchester United. Cînd au fost aduşi Kroos şi James a fost un semn că se întîmplă ceva. Nu a fost adus Rodriguez pentru că Di Maria ar fi vrut să părăsească echipa. Ancelotti a făcut totul ca jucătorul să continue. Florentino Perez avea alte opţiuni".

Ce zice don Florentino
Zilele trecute, şeful clubului blanco a avut o cu totul altă părere despre "cazul Di Maria": "Lui Di Maria i-am făcut cea mai bună ofertă, cea maximă, dar nu a acceptat-o. Nu se putea, nici un jucător nu ar fi încasat mai mult decît el, în afară de Cristiano Ronaldo, care e cel mai bun din lume. A fost decizia lui, n-am avut ce să fac. Dacă am fi acceptat aceste condiţii, s-ar fi produs un grav dezechilibru care ar fi pus în pericol stabilitatea financiară a clubului. După ce Di Maria a refuzat oferta, l-am luat pe James Rodriguez, care a fost unul dintre cei mai buni la Mondial". Mai multe detalii, aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
sakazuke
sakazuke  •  07 Septembrie 2014, 13:34
Postat de melcul_furios pe 07 Septembrie 2014, 04:12

Momentan James nu arata nimic si Real nu are inlocuitor pe partea stanga de valoarea lui Di Maria, iar jucatorul a fost foarte bun in meciul cu Germania. Ala vorbeste de echitate, cand l-a vandut pe Lopez care era mai bun si mai in forma si l-a pastrat pe Casillas care e o umbra o fostului portar? A cerut mai mult pentru ca totusi era in primii 3 jucatori de la Real si castiga prea putin, unde e problema? L-au vandut, jucatorul e foarte bine la MU, Realul nu arata mare lucru, cine a gresit? Apropos de aia cu declaratiile - ce jafuri de jucatori are MU azi, ce conteaza mandria aia de a juca la MU? Omul e bun, a venit sa faca treaba, e destul atat.

:)) daca il vindea pe casillas sau il lasa sa plece liber iar nu era bine ......vezi cazul raul ,sareau iar ,,samantarii" si tipau ca nu asa se procedeaza cu o ,,legenda" ...asa ca orice ar face un presesdinte/ antrenor/ jucator de la real nu este optiunea corecta si se critica pana si cand zambesc in poze . problema lui real nu este plecarea lu dima ....pt ca kross era omul care trebuia sa joace in locul lui ,plecarea lui xabi a lasat o gaura mare pt ca nici illlara nici kross (fortat sa joace mcd) nu sunt de nivelul lui xabi in pozitia de mcd si organizator defensiv .

salaaurel
salaaurel  •  07 Septembrie 2014, 11:36

Nu înțeleg de ce atacati mereu jucătorii ,când vinovați sunt conducătorii cluburilor (vezi cazul de fata).

cumparcontbwin
cumparcontbwin  •  07 Septembrie 2014, 08:28

$$$$$$$$$$$$$hhgqadnbbnnfdgaa cumpar cont bwin mai vechi de 2011, cu prim depozit efectuat. ofer 100 lei. detalii la [email protected] $$$$$$$$$$$$$$#!BBQGQSR

Vezi toate comentariile (17)
Comentează