INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Agentul lui Hiddink despre venirea olandezului la Chelsea: "Nu există nicio şansă să revină"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Actualul selecţioner al Turciei, Guus Hiddink, fost antrenor al echipei Chelsea (2009), nu va reveni la formaţia de pe Stamford Bridge în cazul plecării actualului manager Carlo Ancelotti, a declarat, miercuri, agentul olandezului pentru The Independent.

"Consider că acest lucru este imposibil. Guus nu va pleca de la naţionala Turciei pentru a veni la Chelsea şi federaţia turcă nu-i va permite niciodată să aibă două locuri de muncă. În 2009 era uşor deoarece salariul său ca selecţioner al Rusiei era plătit de Roman Abramovici. De această dată nu există nicio şansă să revină", a declarat Cees van Nieuwenhuizen.

Hiddink, în vârstă de 64 de ani, era considerat un potenţial înlocuitor în cazul demiterii lui Ancelotti, aşa cum a fost şi în 2009 după concedierea lui Luiz Felipe Scolari, perioadă în care era şi selecţionerul Rusiei. Hiddink a reuşit atunci câştigarea Cupei Angliei cu Chelsea.

Carlo Ancelotti ar putea fi demis de la Chelsea, după ce echipa a obţinut o singură victorie în ultimele opt meciuri, cel mai slab parcurs din 1998.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează