INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

Ajutor de la duşman! » Vedeta Borussiei a fost pusă pe picioare de un fan Bayern

Gotze va juca din vară la Bayern, care l-a luat cu 37 de milioane de euro de la Dortmund
Gotze va juca din vară la Bayern, care l-a luat cu 37 de milioane de euro de la Dortmund

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 21:34

Victima unei rupturi musculare în semifinala cu Real, mijlocaşul galben-negrilor se recuperează pentru finală la o clinică din Munchen.

Dacă Mario Gotze va putea juca pentru Borussia Dortmund în finala Ligii, pe 25 mai, va fi şi meritul adversarei Bayern. Mai precis al unui suporter declarat al bavarezilor, fizioterapeutul Bernd Fischer.

Fischer şi colegul său, Ralph Frank, lucrează la clinica muncheneză Moterium şi au primit misiunea de a-l recupera pe Gotze după ruptura musculară suferită în returul semifinalei cu Real (4-1). "Sînt suporter Bayern de cînd eram în faşă. Dar şi un profesionist adevărat. Mario e pe mîini bune, sper să-l punem pe picioare pînă la finală", a declarat Fischer.

Gotze e aşteptat să revină la Dortmund la începutul săptămînii viitoare, cînd antrenorul Jurgen Klopp vrea să-l supună cîtorva teste: "Dacă le va trece, atunci ar putea fi jokerul nostru în finală".

11 apariţii are Gotze la Dortmund în acest sezon de Ligă: 887 minute jucate, două goluri, 5 assisturi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  16 Mai 2013, 10:56

nu cred ca va juca in finala.sau daca o va face va juca 20-30 de min.

luciano86
luciano86  •  16 Mai 2013, 09:47
Postat de kobritzzzaaa pe 16 Mai 2013, 02:00

Eu nu l-as baga in finala, cel putin nu titular, dar eu nu-s klopp ;)) Nu de altceva dar nu cred ca va face fata presiunii, inclusiv ruptura asta tot din cauza stresului si a presiunii cred ca a fost. Mai degraba il avanseaza pe gundogan nr 10 si joaca cu sahin nr 8.

stai linistit ca nemtii n-au mentalitatea jucatorilor nostri... daca va fi pe teren va da 100%, SPER DIN SUFLET ca Bayern sa castige anu asta UCL...

plischi
plischi  •  16 Mai 2013, 07:10

v-ati prins cat de fin lucreaza bavarezii?! sau, ma rog, ei isi imagineaza ca o fac cu finetze, incercand sa-l recupereze pe goetze pentru a avea printre adversari un cal troian. glumesc! glumesc?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează