INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Alcacer a fost prezentat oficial la Barcelona » Numărul pe care îl va purta şi ce zice despre concurenţa din atac

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 08 septembrie 2016 22:12

Paco Alcacer, fostul jucător al Valenciei, a fost prezentat oficial la Barcelona, astăzi, la 10 zile după ce transferul a fost oficializat.

Jucătorul de 23 de ani a fost adus pentru a oferi o variantă solidă de rezervă, în cazul absenţei unei piese din trioul Messi-Suarez-Neymar, catalanii plătind 30 de milioane de euro pentru fotbalistul adus de la Valencia.

Atacantul a fost prezentat pe Camp Nou, astăzi, după ce s-a antrenat alături de noii săi colegi pe terenul Ciutat Esportiva, iar apoi a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre noua aventură.

"Transferul la Barcelona reprezintă un pas înainte important pentru mine. Va fi o experienţă incredibilă să evoluez alături de jucători precum Messi, Suarez sau Neymar".

Acesta i-a menţionat şi pe Jordi Alba, Jeremy Mathieu şi Andre Gomes, alături de care a evoluat la Valencia.

Noul număr 17 al Barcelonei a vorbit şi despre concurenţa de care va avea parte la echipa catalană:

"O să dau tot ce am mai pentru a avea parte de cât mai multe şanse. Poziţia mea principală este aceea de atacant central, însă pot să joc şi în bandă, dacă voi fi nevoit. Nu ai cum să refuzi Barcelona atunci când ţi se oferă şansa să joci aici".

Alcacer face parte din cele şase achiziţii ale Barcelonei din această vară, după Lucas Digne, Samuel Umtiti, Jasper Cillessen, Denis Suarez şi fostul său coleg de la Valencia, Andre Gomes.

Atacantul ar putea debuta chiar în acest weekend, în partida din campionat, contra celor de la Alaves, în condiţiile în care Neymar s-a întors abia azi la antrenamentele echipei, iar Messi a suferit o uşoară accidentare şi nu a evoluat în partida Argentinei din preliminariile CM 2018, contra Venezuelei, 2-2.

În cele 124 meciuri jucate pentru echipa de pe Mestalla, jucătorul de 23 de ani a reuşit să înscrie de 43 de ori, la care se mai adaugă 4 goluri în 24 de partide pentru Getafe, acolo unde a fost împrumutat un sezon, în stagiunea 2012-2013.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  09 Septembrie 2016, 00:35

Alacer face parte din cele sase achizitii...greu tare cu lb. Romana.....ce ai zice de Alacer se adauga celor cinci achizitii facute de Barcelona vara asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează