INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Alessandro Del Piero vrea în Europa: "Să daţi numărul meu celor de la club" » La ce formaţie doreşte să revină italianul

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 15:32

Alessandro Del Piero vrea să revină în fotbalul din Europa. Actualul jucător al lui FC Sydney s-a autopropus la o echipă din Scoţia.Fosta glorie a lui Juventus, acum în vîrstă de 39 de ani, a declarat pentru The Sun că ar accepta o ofertă de la Celtic, dacă aceştia ar mai fi interesaţi de italian.

"Acum doi ani erau interesaţi de mine, am discutat, dar nu s-a ajuns la o înţelegere. Cred că şi acum ar fi interesantă o mutare a mea acolo", a declarat Del Piero.

Fotbalistul îşi doreşte atît de mult să ajungă la echipa din Glasgow încît le-a dat jurnaliştilor britanici numărul său de telefon pentru a-l oferi şefilor lui Celtic.

"Dacă am putea discuta, ar fi grozav. Dacă vreţi, vă dau numărul meu de telefon să-l pasaţi mai departe. Celtic e o echipă mare şi mie mereu mi-a plăcut să joc în Scoţia, aşa că de ce nu?”, a mai spus Alessandro Del Piero.

Del Piero a înscris 288 goluri în cele 691 meciuri la Juventus, iar la naţionala Italiei a jucat în 91 de partide, unde a băgat mingea în poartă de 27 de ori. Pentru actuala sa echipă din Australia, FC Sydney, a evoluat în 48 de jocuri şi a dat 24 de goluri.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
hoze
hoze  •  08 Iulie 2014, 20:12

SIR ALEX DEL PIERO!

dinamo1990
dinamo1990  •  08 Iulie 2014, 18:30
Postat de adi_dinamovistul pe 08 Iulie 2014, 16:51

nu e frumos asa...DEL PIERO E O LEGENDA...ar trebui sa se retraga in glorie....imediat face 40 de ani...cam ajunge

Acuma nu toti or fi ca si Chivu de exemplu. Bravo lui, ramane o LEGENDA adevarata.

tipsy
tipsy  •  08 Iulie 2014, 18:00

celtic oricum joaca singura in campionat, asa ca nu ar avea decat de castigat din aceasta mutare: imagine si mai ales bani. del piero nu cred ca va avea pretentia sa fie titular, poate face fata lejer atunci cand va intra pe teren impotriva lui alde falkirk, poate bate si o lovitura libera in ultimele 10 minute in champions league.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează