INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SIR ALEX FERGUSON SE VA RETRAGE ANUL VIITOR

Alex Ferguson îl vrea succesor la Manchester pe David Moyes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Publicaţia britanică The Sun, preluată de Mediafax, scrie în ediţia de azi că managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson (foto), vrea ca antenorul formaţiei Everton, David Moyes, să-i succeadă la conducerea tehnică a echipei de pe Old Trafford.

Ferguson, în vârstă de 68 de ani, vrea să se retragă în 2011 şi crede că Moyes poate să-i continue cel mai bine munca începută la Manchester United în urmă cu 25 de ani.

În topul favoriţilor pentru a-l înlocui pe Ferguson se află Jose Mourinho, însă oficialii de la Manchester United, inclusiv Sir Bobby Charlton, nu sunt convinşi că portughezul ar fi omul potrivit.

Alex Ferguson în schimb îl cunoaşte foarte bine pe Moyes, în vârstă de 46 de ani, şi a lăudat permanent performanţele acestuia la Preston şi acum la Everton.

"Ferguson crede că ar fi corect ca un manager britanic să aibă şansa de a conduce unul dintre cele mai mari cluburi din lume"
, scrie The Sun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Aprilie 2010, 16:55

De acord ca un britanic sa ramana la Manchester.Trebue ca macar Manchester sa pastreze spiritul britanic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează