INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Alexandru Maxim a comis-o, la debutul în noul sezon! Gestul pentru care a fost eliminat în minutul 23

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 22:51 / Actualizat duminica, 13 august 2023 23:11

Alexandru Maxim (33 de ani) a avut parte de un debut de coșmar în noul sezon din Turcia: a fost eliminat în minutul 23. Fenerbahce - Gaziantep a început la ora 21:45, ora României. În minutul 60, scorul este 2-1 pentru gazde.

Gaziantep a început noul sezon pe terenul lui Fenerbahce, iar Alexandru Maxim a fost titular. Dar mijlocașul ofensiv, împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Beșiktaș, a rezistat doar 23 de minute pe teren.

Fenerbahce a avut un start furibund. Edin Dzeko a marcat o dublă, în minutele 2 și 18. Iar din minutul 23 a fost în superioritate numerică, după eliminarea lui Alexandru Maxim.

VIDEO. Alexandru Maxim, eliminat după 23 de minute în Fenerbahce - Gaziantep

În minutul 20, internațional român a primit cartonaș galben, pentru proteste. Alex nu s-a calmat după primul avertisment, iar în minutul 23 l-a văzut și pe al doilea.

Arbitrul Abdulkadir Bitigen a dictat fault după un duel între Maxim și un adversar, iar românul a aplaudat ironic decizia. „Centralului ”nu i-a căzut bine gestul mijlocașului și i-a arătat al doilea cartonaș galben, trimițându-l la vestiare.

Până la pauză, Gaziantep a reușit să reducă din diferență. Kizildag a marcat în minutul 45+5.

Citește și: 

Adevăratul motiv al demisiei neașteptate a lui Mancini de la naționala Italiei » Anunț de ultimă oră: aproape să semneze cu noua echipă

Klopp a căzut în genunchi » Imaginile serii în Chelsea - Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează