INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Alvaro Pereira amnezic! » Fostul CFR-ist a rămas inconştient după ce s-a dat cu capul de pămînt

Alvaro, la Sao Paulo, după impact
Alvaro, la Sao Paulo, după impact

Articol de - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 21:37

Uruguayanul Pereira, fundaşul lui Sao Paulo, a refuzat înlocuirea, ca şi la Mondial, dar nu-şi aminteşte pasa de gol reuşită după impact. A fost obligat să stea 12 ore în spital.

"E inconştient. Putea să moară". Asta a spus medicul lui Sao Paulo, după ce Alvaro Pereira i-a ignorat sfatul. La meciul cu Criciuma, fundaşul stînga şi-a pierdut cunoştinţa cîteva secunde, după ce, în cădere, a lovit cu capul genunchiul adversarului, izbindu-se apoi de pămînt. Un impact extrem de dur. Ochii peste cap şi mîinile pe piept, aceasta a fost imaginea uruguayanului, speriindu-i pe toţi.

Şi-a revenit şi, urcat pe maşinuţa de golf cu care era transportat pe marginea terenului, îi făcea semne antrenorului: "Nu ies!". S-a războit apoi cu doctorul echipei, refuzînd schimbarea. A continuat jocul, dar nu-şi aminteşte decît fragmente din meci: "N-am ştiut că am dat pasă de gol decît la sfîrşit. Tot colegii mi-au povestit cum m-am prăbuşit pe gazon".

A fost obligat să stea toată noaptea la spital. "A treia oară nu se va mai trezi", afirmă un specialist brazilian.

Prima oară a fost pe 19 iunie, în faţa Angliei, la Mondial. Cînd Sterling l-a lovit cu genunchiul în cap. A leşinat, însă a reintrat în joc. Fanii l-au aplaudat. Nu şi medicii: "Îşi asumă un risc uriaş".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  06 August 2014, 14:12

si ce nu mai stie cum il cheama acum?

bobinatul
bobinatul  •  06 August 2014, 10:50
Postat de rossonero.bucuresti pe 06 August 2014, 09:28

======one way ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9======

Alvaro Pereira ar fi excelent la Rosunegru Bucuresti!

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  06 August 2014, 09:28

======one way ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9======

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close