INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARADONA ACUZĂ

"Am fost trădat şi păcălit"

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

A doua zi după ce federaţia a decis să-l dea afară, fostul selecţioner i-a atacat pe preşedintele Federaţiei şi pe directorul tehnic, într-o conferinţă de presă incendiară organizată azi-noapte într-un restaurant de lîngă reşedinţa sa din Buenos Aires.

 

"Grondona m-a minţit, în timp ce managerul loturilor m-a trădat. Totul a fost o comedie, pentru că Bilardo m-a lucrat pe la spate. În vestiar, după meciul cu Germania, mi-a spus de faţă cu atîţia martori că aş putea continua ca selecţioner şi că îşi dorea s-o fac. Însă, cum ne-am întors în Argentina, au început să apară lucruri bizare şi luni m-am întîlnit cu Grondona. După cinci minute, mi-a zis că vrea să rămîn, dar ştia că mi-ar fi fost imposibil să accept să lucrez fără colaboratorii mei", s-a dezlănţuit "El Pibe d'Oro".

 

Maradona a explicat apoi că "din 1990 Argentina nu trece de sferturile de finală, deci sînt chestiuni care nu funcţionează de mult timp chiar de sus" şi a mărturisit c= pleacă avînd "conştiinţa curată", lansînd o întrebare cu sub\n]eles ziariştilor prezenţi, fără urmă de ironie sau insultă: "Ştiţi foarte bine cine stă după colţ gata să trădeze?". Toate indiciile duc către managerul echipei, cel care i-a fost antrenor lui Diego în 1986 la ultimul titlu cucerit de "pume" şi pe care l-a făcut praf: "Cînd eram în doliu, după eliminarea de la Mondiale, Bilardo lucra ca să mă pună la pămînt. M-a trădat".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează