INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANKFURT - BAYERN 2-2

Ancelotti și-a criticat dur jucătorii după egalul cu Frankfurt: ”Asta nu-i echipa mea!”

Thiago Alcantara (stânga) e tras de tricou de Huszti, autorul primului gol al gazdelor // FOTO Reuters
Thiago Alcantara (stânga) e tras de tricou de Huszti, autorul primului gol al gazdelor // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Antrenorul Ancelotti și-a criticat dur jucătorii: ”Am dormit în prima repriză și am făcut prea multe erori. Am jucat prost și am avut o atitudine greșită. De nerecunoscut”.

"Ajunge cu fotbalul fără vlagă al lui Ancelotti! Bayern a intrat în criză", a titrat Bild, după egalul (2-2) cu Eintracht.

Tabloidul german l-a criticat pe antrenorul italian că e prea moale cu fotbaliștii săi: "Guardiola instituise o disciplină strictă în vestiar, încorsetase și tactic echipa. Și a venit blândul și simpaticul Ancelotti, care s-a bazat pe profesionalismul jucătorilor săi. Dacă nu ia urgent măsuri, Bayern va ajunge ca o clasă în care elevii sar pe bănci, de bucurie că scapă de proful de mate".

Iar don Carlo chiar s-a înfuriat: "Am jucat prost și am dormit în prima repriză. Este mult prea mult, atitudinea e complet greșită, am făcut prea multe erori. Voi face schimbări, asta nu-i echipa mea".

Rummenigge, directorul executiv, a tunat furios în vestiar: "Nu vă recunosc!". Și căpitanul Lahm și-a făcut autocritica: "Dacă ne gândim că nu trebuie să dăm mereu 100%, atunci vom păți la fel".

"A venit timpul ca Ancelotti să ne arate că poate fi și neprietenos. Trebuie să dea milităria jos din pod!"
Bild, cotidian german

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează