INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Anelka şi-a bătut joc de penalty » Indolentul francez

Articol de - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:12

Chelsea a fost eliminată chiar acasă din Cupa Angliei, 1-1 şi 3-4 la 11 metri cu Everton


Ca şi în finala Champions League, din 2008, pierdută în faţa lui Man. United, Anelka a ratat la penaltyuri. Şi ieri, la rejucarea meciului din "16"-imile Cupei Angliei, cu Everton, a bătut la fel de relaxat, fără să se concentreze deloc.

Nu şi-a luat elan, a stat la o jumătate de metru de minge, a ţopăit puţin încercînd să-l deruteze pe Howard şi a tras la semiînălţime, nu departe de centrul porţii. Iar goalkeeperul lui Everton a plonjat şi a respins, cu lejeritate, peste transversală (foto).
Putea fi 3-1 la loviturile de departajare pentru Chelsea. A tras prost şi, imediat, a fost 2-2. Şi, după eroarea lui Ashley Cole, s-a încheiat 3-4.

Astfel, s-a destrămat şi visul lui Chelsea de a deveni prima echipă în 125 de ani care cucereşte FA Cup 3 ani la rînd. Ultimul obiectiv al lui Ancelotti? Liga Campionilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează