INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Angel Correa, gol fabulos în Villarreal - Atletico Madrid » Televiziunea spaniolă a calculat distanța

Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului. +7   FOTO
Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 22:48 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 00:09

Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Ce thriller! În minutul 70, Roma o conducea cu 3-1 pe Juventus » Incredibil cât s-a terminat!
AS Roma - Juventus
Ce thriller! În minutul 70, Roma o conducea cu 3-1 pe Juventus » Incredibil cât s-a terminat!

Golul marcat de Correa pe Estadio de la Ceramica intră în cursa pentru reușita sezonului în La Liga. Mijlocașul argentinian a recuperat o minge în propria jumătate, profitând de pasa greșită a lui Parejo. A mai avansat doi metri, apoi l-a văzut ieșit pe portarul Geronimo Rulli. Șutul lui Angel a fost plasat impecabil. 

+3 FOTO

Remiză superbă între Villarreal - Atletico Madrid

Prima repriză a meciului dintre Villarreal și Atletico Madrid a continuat într-un ritm alert. Gazdele au avut șansa egalării în minutul 23. Gerard Moreno a ratat lovitura de pedeapsă. Atent pe urmărire, Dani Parejo a trimis mingea în poartă. Sărbătoarea a fost întreruptă de o decizie din camera VAR. Reușita a fost anulată pentru un henț. 

49,90 metrieste distanța de la care a marcat Angel Correa

„Submarinul galben” a marcat golul egalizator, în cele din urmă, în minutul 29, prin Pau Torres. Villarreal a fost formația mai activă în debutul părții secunde și a trecut în avantaj, în minutul 58, când Alberto Moreno a fost angajat ideal de Gerard Moreno. Oblak a atins șutul, dar insuficient pentru a-l bloca.

Rezultatul final a fost stabilit de Geoffrey Kondogbia, în minutul 67. Închizătorul lui Simeone nu a terminat partida pe teren, fiind eliminat în prelungiri, pentru al doilea cartonaș galben.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO De ce a jucat Arsenal într-un echipament complet alb la meciul de Cupa Angliei cu Nottingham. „Tunarii”, eliminați!

VIDEO Chiricheș, titular la cea mai mare victorie din istoria deplasărilor lui Sassuolo

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
schwartz69
schwartz69  •  10 Ianuarie 2022, 08:14

asa si care e acea distanta, de care pomeneati in titlu ? ca de aia am intrat sa vad

contrabas3
contrabas3  •  10 Ianuarie 2022, 01:00

Golul lui mi-a băgat $473 în buzunar. Gracias Correa!

alexysjazz
alexysjazz  •  09 Ianuarie 2022, 23:44

Undeva, cuiva, i-a fost foame atat de mare incat a mancat o portiune din articol. Eu, dupa mintea mea, am inteles asa : Attletico a dat golul ala misto de la ~50m, Villareal a avut un penalty, dar n-au resit sa inscrie (ba s-a ratat penalty, ba a fost hent), dupa care a egalat Villareal in min 29. Insa mai jos scorul e 2-2. What?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează