INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Angel di Maria la PSG, subiect închis! Ce a decis patronul francezilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 14:16

Telenovela transferului lui Angel di Maria de la Real Madrid La PSG a luat sfîrşit. Patronul grupării franceze a făcut anunţul astăzi.

Real Madrid l-a achiziţionat în această vară pe James Rodriguez, iar cel mai probabil Di Maria va fi rezerva acestuia. De aceea, argentinianul şi-a dorit foarte mult să părăsească formaţia madrilenă în această perioadă.

Di Maria mai are contract cu deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor pînă în 2018, iar oficialii clubului din capitala Spaniei cer între 70 şi 80 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece.

Patronul celor de la PSG, Nasser Ghanim Al-Khelaifi, a anunţat că nu-l mai doreşte pe argentinian din cauza preţului prea mare.

"Am vorbit cu Real Madrid despre Di Maria, dar e mult prea scump pentru noi şi am încheiat negocierile", a declarat patronul PSG-ului, în conferinţa de presă de la prezentarea oficială a lui David Luiz.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  08 August 2014, 09:59
Postat de talpaiadului pe 07 August 2014, 17:49

Marele perdant va fi Rodriguez, care nu cred ca-l va scoate pe Di Maria din echipa. Real va avea insa o problema: fairplayul financiar. Daca nu-l vand pe Di Maria, s-ar putea plateasca o amenda consistenta. Pe plan sportiv insa, concurenta dintre cei doi va fi benefica echipei.

Cum sa fie perdant? Omul vinde la ora actuala mai bine decat Ronaldo, cel putin la inceput o sa i se dea..."sanse" o gramada. DiMaria si beat e mai bun decat pustiul asta. E deja acomodat la echipa, stie ce inseamna presiunea la un asemenea club, ca sa nu mai vorbim ca e de departe cel mai muncitor de la echipa. Personal imi pare rau ca nu pleaca, mai slabeau sansele madrilenilor fara jucatorul asta.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 August 2014, 17:49

Marele perdant va fi Rodriguez, care nu cred ca-l va scoate pe Di Maria din echipa. Real va avea insa o problema: fairplayul financiar. Daca nu-l vand pe Di Maria, s-ar putea plateasca o amenda consistenta. Pe plan sportiv insa, concurenta dintre cei doi va fi benefica echipei.

gabonne1982
gabonne1982  •  07 August 2014, 17:06

eu nu cred ca Di Maria va fi rezerva lui James Rodriguez.Di Maria s-a integrat perfect in jocul lui Real,fiind chiar unul dintre jucatorii de baza sezonul trecut si nu numai.Pe cand James,se asteapta foarte mult de la el,s-a si platit destul de mult pe el si ramane de vazut cum se va integra in angrenajul Realului avand in vedere ca toata lumea asteapta mult de la el.Una peste alta,Di Maria a confirmat,James urmeaza sa arate ca poate confirma

Vezi toate comentariile (5)
Comentează