INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Deja pus sub acuzare pentru violență conjugală » Antony este învinuit de încă două femei, pe care le-ar fi agresat

Antony este învinuit de încă două femei, pe care le-ar fi agresat. Foto: Instagram
Antony este învinuit de încă două femei, pe care le-ar fi agresat. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 16:10 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 16:13

Antony (23 de ani), extrema lui Manchester United, ar putea răspunde în fața legii pentru alte două cazuri în care s-a folosit de forță pentru a molesta cele două victime. „Eu pot afirma categoric că aceste acuzaţii sunt false şi dovezile prezentate de mine dovedesc că sunt nevinovat”.

Antony începe să fie încolțit din mai multe părți de către victimele sale. Fotbalistul exclus din selecționata Braziliei, pentru că și-ar fi agresat fosta iubită, Gabriela Cavallin, va trebui să răspundă acum acuzațiilor de comportament violent din partea altor două femei. 

Presa braziliană, preluată de RMC Sport, scrie despre două noi situații din ultimele patru luni, în care extrema de 23 de ani s-a folosit de forță ca să profite de Rayssa de Freitas și de Ingrid Lana.

Cristiano Bergodi dă detalii despre scandalul cu Argăseală, la FCSB: „Am aruncat cu ceva și am țipat la el. Eu sunt liniștit de fel, dar câteodată mai explodez”
FCSB
Cristiano Bergodi dă detalii despre scandalul cu Argăseală, la FCSB: „Am aruncat cu ceva și am țipat la el. Eu sunt liniștit de fel, dar câteodată mai explodez”

Antony, învinuit de încă două femei, pe care le-ar fi agresat! Prima victimă a ajuns la spital

Prima, studentă la drept, susține că a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital după o altercaţie cu Antony

Iar incidentul s-a petrecut în luna mai a anului trecut, în faţa unui bar de noapte din Sao Paulo, în mașina acestuia, unde se mai afla și Mallu Ohana, fosta soție a jucătorului brazilian Eduardo Pereira Rodrigues, poreclit Dudu.

Antony a încercat s-o agreseze sexual pe a doua victimă

Cealaltă plângere contra lui Antony a fost depusă la poliție de Ingrid Lana, o femeie de 33 de ani ce lucrează în domeniul bancar şi care declara într-un interviu la postul Record TV că fotbalistul ar fi încercat să o agreseze sexual în octombrie 2022.

„Scopul meu era doar să discutăm despre afaceri. Ajungând acolo (n.r.- în casa lui Antony din Anglia), la invitația lui, mi-am dat seama că avea intenții ascunse. Nu am fost niciodată amanta nimănui. El a încercat să facă sex cu mine, iar eu nu am vrut. M-a împins de perete și m-am lovit la cap”, a spus Ingrid Lana.

Deja pus sub acuzare pentru violență conjugală » Antony este învinuit de încă două femei, pe care le-ar fi agresat
Ingrid Lana, presupusa victimă a lui Antony. Foto: Instagram

FOTO. Antony se consideră nevinovat! Respinge acuzațiile pe care i le-a adus Gabriela Cavallin

+14 FOTO

Jucătorul a respins toate aceste învinuiri și a postat pe contul său de Instagram că nu este decât „victima unor false acuzaţii” făcute de fosta concubină, Gabriela Cavallin. „Eu pot să resping aceste acuzaţii, care sunt false, pentru că probele pe care le-am prezentat dovedesc că sunt nevinovat”.

Gabriela Cavallin a spus la poliție că fotbalistul a agresat-o în mod repetat, chiar și în perioada când era gravidă, ea pierzând sarcina ulterior. Ea a susținut în mărturia făcută poliției că Man. United a trimis o persoană la hotelul Hyatt Regency din Manchester pentru a se ocupa de întreaga situație.

Mi-a spus că dacă nu rămân cu el, nu voi fi cu nimeni, pentru că eram însărcinată cu copilul lui. Mi-a zis că fie stau cu el, altfel eu, el și copilul nostru vom muri. M-a intimidat și tremuram de frică. 

- Gabriela Cavallin, fosta parteneră a lui Antony

Citește și:

Iordănescu a explicat selecția: „Orice jucător nou era un factor de risc în acest moment”

Revoluție la Rapid » Bergodi a schimbat RADICAL primul „11”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează