INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Arbitrul-model » Un motiv bun pentru revenirea fanilor pe stadioane: Elena Tambini

Articol de - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 11:34

Frumoasa Elena are 25 de ani, pozează sexy şi fluieră în Serie A feminină, însă e gata să facă saltul în ligile profesioniste de bărbaţi.

Bărbaţii ar putea avea curînd un motiv în plus să vină în număr mai mare pe arenele din Italia. Nu este însă un fotbalist noua atracţie, ci o arbitră, care a ajuns cunoscută şi-n Marea Britanie.

Elena Tambini, 25 de ani, fluieră deocamdată doar meciuri din Serie A şi B feminină şi din categoria interregională în Como, dar e pregătită să facă pasul către profesionişti.

Este cea mai frumoasă arbitră din Peninsulă, iar cînd nu conduce cu autoritate 22 de jucători în weekend-uri - femei sau bărbaţi - şi nu lucrează la biroul de relaţii publice, devine model şi pozează sexy pentru fotografi sau stilişti renumiţi în Peninsulă.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
redarrow
redarrow  •  21 Martie 2014, 12:55

deja razvan lucescu se gandeste cum sa o injure

kraus
kraus  •  21 Martie 2014, 12:09

Popouri de damă se pot vedea destule şi fără fotbal.

sakamoto
sakamoto  •  21 Martie 2014, 10:12

Si la noi ar cam trebui primenit lotul de arbitri, de urgenta. Mai toti sint compromisi peste masura! Penali si multimilionari din spagi! In euro, dragii de ei. Curatenie de primavara. Sau poate DNA-ul da o mina de ajutor?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close