INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNȘELĂTORIE

Jucătorul debutat de Hagi a rămas fără toți banii: „Am fost înșelat. Am pierdut 13 milioane”

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 19:10 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 19:51

Retras în septembrie 2022, Arda Turan (36 de ani) trece prin momente complicate. Turcul și-a pierdut toți banii.

Actualul antrenor de la Eyupspor, în liga a doua turcă, a dezvăluit că și-a pierdut toți banii strânși de-a lungul carierei. Acesta a fost victima unui director de bancă din Istanbul, Secil Erzan, carea pus la cale o escrocherie, mascată sub forma unui fond de investiții.

Arda Turan și-a pierdut toți banii

„Am dat peste 13 milioane de euro. Mi-a dispărut toată munca. Acel om a distrus tot ce am câștigat în toți acești ani, înșelându-mă.

Mi-a spus «Cine va investi în acest fond va obține profit». Am băgat peste 13 milioane. Toți banii, tot ce am câștigat. Totul a dispărut dintr-o dată. Îmi pare tare rău. Acest incident m-a epuizat. Toate economiile mele au dispărut”, a spus Arda Turan, citat de Sport.es.

Potrivit spaniolilor, și Fernando Muslera, portarul lui Galatasaray, a fost înșelat, pierzând 1,2 milioane de euro.

Arda Turan, debutat de Gheorghe Hagi

Promovat de Hagi la prima echipă, Turan a evoluat pentru Galatasaray până în 2011, când era cumpărat de Atletico Madrid. A cucerit alături de Simeone un titlu în Spania, o Cupă, un trofeu Europa League, o Supercupă a Europei și a disputat o finală de Liga Campionilor.

+22 FOTO

A urmat un transfer la Barcelona, în 2015, pentru o sumă record în fotbalul turc, 34 de milioane de euro. Turan are un titlu și două Cupe ale Spaniei alături de catalani.  În 2018 a revenit în Turcia, la Bașakșehir, echipa favorită a președintelui Erdogan, cucerind încă un titlu. Și-a încheiat cariera la clubul care l-a lansat, Galatasaray.

În 2012, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Arda Turan vorbea despre rolul decisiv pe care Hagi l-a avut în cariera lui. 

„Respect Hagi! A însemnat incredibil de mult pentru mine să cresc având sub ochi imaginea jucătorului Hagi. Un model care m-a ambiţionat şi m-a motivat. Apoi, când mi s-a ivit şansa să lucrez cu el, Hagi ca antrenor, eu ca jucător, am înţeles ce înseamnă un om care s-a născut şi trăieşte pentru fotbal.  Mi-a spus multe lucruri importante, am învăţat destule trucuri de la Hagi”, povestea Arda Turan. 

Citește și: 

Știrea momentului în Spania » Florentino Perez l-ar fi ales deja pe succesorul lui Carlo Ancelotti! E un fost jucător din Liga 1

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  21 Noiembrie 2023, 21:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează