INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - ARSENAL 5-1

Arsenal a fost zdrobită de Bayern și poate pierde și un jucător fabulos » Barcelona a venit să i-l fure

Bellerin, foto: reuters
Bellerin, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 16 februarie 2017 10:32

Robert Fernandez, directorul sportiv al Barcelonei, a efectuat o călătorie la Munchen pentru a-l vedea la lucru pe Hector Bellerin, în întâlnirea din Champions League dintre Bayern și Arsenal, 5-1, în optimi.

Fundașul ”tunarilor”, în vârstă de 21 de ani, a jucat toate cele 90 de minute în partida în care echipa lui Arsene Wenger a suferit o înfrângere umilitoare cu 5-1 în fața bavarezilor lui Carlo Ancelotti, potrivit Mundo Deportivo, citat de Daily Star.

Bellerin, care este o țintă importantă pentru Barcelona în această vară, și-a început cariera de junior pe ”Nou Camp”, iar în 2011 a fost vândut lui Arsenal. Clubul spaniol îl preferă pe jucătorul care evoluează în Premier League, înaintea portughezului Joao Cancelo, vedeta Valenciei, scrie Mundo Deportivo.

În ultima perioadă, scouterii catalanilor i-au avut în vedere pentru un eventual transfer pe Darijo Srna (Șahtior Donetsk) și Branislav Ivanovici (Chelsea).

Au existat zvonuri care vorbeau și de un interes al echipei lui Luis Enrique pentru Mesut Ozil, mijlocașul lui Arsenal, dar acestea nu au fost confirmate oficial.

Bellerin a devenit un om de bază al formației conduse de Arsene Wenger, încă din 2015.

Fundașul dreapta, care este cotat la valoarea de 20 de milioane de euro de transfermarkt, a jucat în acest sezon 20 de meciuri în campionatul englez, având și 4 apariții în Champions League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează