INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Optimism la Arsenal că arbitrul va fi cu noroc în meciul pentru titlu de azi cu City » Dar ar putea avea o surpriză

Arsenal, două victorii importante cu Michael Oliver. Foto: Imago Images
Arsenal, două victorii importante cu Michael Oliver. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 14:27 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:35

Michael Oliver a arbitrat de patru ori Arsenal în acest campionat și „tunarii” au învins de fiecare dată. Iar suporterii roș-albi cred că el e talismanul lor diseară, contra lui Manchester City, în jocul decisiv pentru titlul Premier League. Numai că, în trecut, londonezii au pierdut de 16 ori cu Oliver la centru.

  • Manchester City - Arsenal se joacă miercuri, 20 martie, de la ora 22:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Diseară, la ora 22:00, se joacă meciul pentru titlu. Finala. Manchester City - Arsenal. Dacă nu câștigă pe Etihad, în templul „cetățenilor", londonezii ar putea pierde locul 1. Pentru că, după trei egaluri la rând, jucătorii lui Mikel Arteta mai au doar cinci puncte avans față de principalii adversari.

În cazul în care City învinge sau face egal acasă în confruntarea directă, devine lider dacă se impune și în cele două restanțe pe care le mai are. Și favorită la al 3-lea Premier câștigat în serie, al 5-lea în șapte sezoane cu Pep Guardiola manager.

Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
DEMISIE
Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni

Arsenal, două victorii importante cu Michael Oliver

Fanii lui Arsenal cred că au un motiv să fie optimiști, anunță The Sun. Arbitrează Michael Oliver, 38 de ani, unul dintre cei mai valoroși „centrali" englezi, i-a mai condus pe „tunari" în actualul campionat de patru ori, toate victorii:

  • 3-2 cu Liverpool (a) pe 9 octombrie.
  • 1-0 cu Chelsea (d) pe 6 noiembrie.
  • 3-1 cu West Ham (a), pe 26 decembrie.
  • 4-0 cu Everton (a) pe 1 martie.

Doar 3 echipe au mai multe eșecuri decât Arsenal

Suporterii roș-albilor îl văd ca un talisman pe Oliver. „Pot să dorm liniștit. City va primi un cartonaș roșu în prima repriză”, a comentat un fan al lui Arsenal pe Twitter.

Numai că, în trecut, Michael Oliver nu le-a adus prea mult noroc. De când a debutat în Premier League, în 2010, „centralul” a mai arbitrat pe Arsenal la 16 înfrângeri. Potrivit The Sun, doar West Ham, Crystal Palace și Aston Villa au mai multe eșecuri în campionat decât Arsenal cu Oliver.

Manchester City, două succese cu Michael Oliver

Arbitrul a condus-o și pe Manchester City în actuala stagiune. Două partide, două victorii: 2-0 în deplasare cu West Ham, pe 7 august, la startul campionatului, și 6-3 în derbyul cu Manchester United, acasă, pe 2 octombrie.

Clasamentul din Premier League

VIDEO. Elias Charalambous a dezvăluit cu cine ține în duelul Arteta - Guardiola: „Sunt fanul lor de mic, sper să câștige titlul”

Citește și:

În plină criză, doi jucători de la Bayern s-au afișat în vestiarul Milanului

Turcii dezvăluie unde îl vinde Galatasaray pe Moruțan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează