INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal în degringoladă! » Trupa lui Wenger a pierdut derby-ul cu Liverpool

Van Persie nu a putut evita o nouă înfrîngere pentru Arsenal
Van Persie nu a putut evita o nouă înfrîngere pentru Arsenal

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 22:40

Nici că se putea un start de sezon mai prost pentru Arsenal. Zero goluri în două etape, o remiză şi un eşec, înregistrat ieri în faţa propriilor suporteri: 0-2 în derby-ul cu Liverpool.

Fără Fabregas, plecat la Barcelona, privată de alţi titulari, Gervinho şi Song suspendaţi, Wilshere şi Gibbs, accidentaţi, trupa lui Arsene Wenger a arătat deplorabil. Nici Van Persie (foto, la balon) n-a fost în apele lui. Iar din minutul 78, după eliminarea lui Frimpong, "tunarii" au căzut definitiv.

Ramsey a deviat în proprie poartă o minge respinsă de Ignasi Miguel (0-1), după care Suarez a stabilit scorul final: 0-2. La conferinţa de presă, Wenger le-a mulţumit jucătorilor săi pentru "spirit şi atitudine" şi a criticat arbitrajul: "A fost ofsaid la ambele goluri primite. În ultimele trei, patru luni, arbitrajele ne-au fost mereu potrivnice".

Bayern îşi ia viteză
Favoritele la titlu îşi intră în mînă. Dacă Dortmund, campioana, a cîştigat doar cu 2-0 în faţa Nurnbergului, iar Leverkusen s-a impus la Stuttgart (1-0), Bayern a făcut spectacol contra Hamburgului: 5-0, un gol mai puţin decît sezonul trecut, cînd se terminase 6-0. Cea mai frumoasă reuşită a meciului i-a aparţinut olandezului Robben, care l-a depăşit uşor pe Aogo pe flancul drept şi a lobat apoi balonul spre colţul opus al porţii oaspeţilor pentru 3-0.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
manon
manon  •  21 August 2011, 12:30

credeam ca numai ai nostri ,romani,se plang de arbitraj ! a-ti fost sub LIVERPOOL si asa v-a fii mult timp de acum incolo ! Y.N.W.A. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paulfrigura
paulfrigura  •  21 August 2011, 10:21

merita sai bata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează