INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsene Wenger apasă butonul de panică » Dansînd pe sîrmă

Arsene Wenger a abandonat cultul pentru jucătorii tineri
Arsene Wenger a abandonat cultul pentru jucătorii tineri

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 21:55

Bombardat cu critici, managerul lui Arsenal a renunţat subit la cultul său pentru tineri şi a cumpărat 3 jucători ”copţi”: Andre Santos, Mertesacker, Park Chu-Young


Arsene Wenger a lăsat în ultimele zile impresia unui om care merge pe sîrmă. Pus la zid pentru încăpăţînarea sa de a miza pe jucători tineri şi talentaţi, politică ce i-a adus satisfacţia unui fotbal-spectacol, dar nici un trofeu din 2005 încoace, managerul lui Arsenal a intrat efectiv în fibrilaţie. Şi-a schimbat foaia peste noapte.

Constrîns de şefi şi de suporteri să pună ceva în locul vedetelor care au părăsit corabia, respectiv Clichy, Nasri şi Fabregas, îngrozit şi de realitatea din teren (2-8 cu Man. United), Wenger s-a apucat să cumpere de-a valma: Per Mertesacker (Werder/26 de ani/10 milioane euro), Andre Santos (Fener/28 /7,5) şi Park Chu-Young (Monaco/26/12).

În total 29,5 milioane de euro investite de această dată în jucători experimentaţi, dar nici măcar unul pe măsura unui Nasri sau a unui Fabregas. Şi lista era încă deschisă aseară, pe ultimii metri ai mercato-ului estival.

Ultima listă
Jucător Club Ofertă
Malouda Chelsea 9*
Martin Sochaux 13,5
G. Cahill Bolton 20
Alex Chelsea 8
M'Vila Rennes 25
*Sumele reprezintă milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  19 Septembrie 2011, 23:16

asa a fost Wenger tot timpul, i-am placut sa construiasca el echipele din tineri si de multe ori i-a iesit batandu-se de la egal la egal cu granzii europei care investesc sute de milioane pe an. tot respectul!

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 07:40

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

giussybaratky23
giussybaratky23  •  01 Septembrie 2011, 06:33

Per Mertesacker e un fundas foarte disciplinat. In ultimele 4 sezoane de Bundeslga a primit doar un cartonas galben si unul rosu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează