INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsene Wenger urăște cuvântul ”retragere” și admite că a trăit toată viața gândindu-se la următoarea partidă: ”Lui Dumnezeu i-aș spune că nu-i așa de ușor să câștigi un meci”

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Arsene Wenger se apropie cu pași mari de 70 de ani. Și îi e teamă că într-o bună zi va trebui să renunțe la fotbal.

"Am început să antrenez de când aveam 33 de ani. Și sunt unul dintre puținii manageri din lume care nu s-au oprit niciodată. Am lucrat în fiecare zi, toată viața mea. Pentru că-mi place. Nimeni care a trăit tot timpul gândindu-se la următorul meci nu poate pune stop brusc, pentru ca de a doua zi să meargă la biserică", susține tehnicianul lui Arsenal.

Wenger la biserică?! Într-adevăr, imposibil de imaginat. Dar o eventuală întâlnire cu Dumnezeu? "Dacă există, iar într-o bună zi ajung la El și mă întreabă: «Vrei să intri în Rai? Ce ai făcut în viață?», cred că singurul răspuns pe care i l-aș putea da ar fi: «Am încercat să câștig meciuri de fotbal». Atunci, El va spune: «Asta-i tot ce-ai făcut?». La care i-aș replica «Doamne, nu e chiar așa de ușor precum pare»".

67 de ania împlinit ieri Arsene Wenger, managerul lui Arsenal de două decenii

"Dacă toți fotbaliștii profesioniști ar trăi ca mine, ar fi în formă pentru toate cele 10 luni ale sezonului"
Arsene Wenger, manager Arsenal

"În Premier trăim într-o veritabilă junglă, unde fiecare vrea să te mănânce. Ca să supraviețuiești, trebuie să fii vigilent"
Arsene Wenger, manager Arsenal

  • ARSENAL - MIDDLESBROUGH 0-0

Cadou amar

"Ce coșmar!", a exclamat Wenger, vineri, când a auzit că duelul cu Middlesbrough coincide cu ziua lui de naștere. Și chiar așa a fost. După 6 victorii consecutive în Premier și acel 6-0 cu Ludogoreț în Ligă, "tunarii" s-au împiedicat ieri de-o echipă din subsolul clasamentului, Middlesbrough (0-0). Ba putea pierde dacă portarul Cech nu intervenea salutar la reluările lui Ramirez, Adama Traore și Negredo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  23 Octombrie 2016, 11:46

GENIAL ! chiar daca de 10 ani Arsenal nu a mai luat un Premier a ramas in top 5 la cele mai bogate cluburi din lume! Multumim Arsene!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează