INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Arsuri la ochi şi otită! » Portarul lui Dinamo, Şunin, va sta 10 zile departe de fotbal din cauza petardei explodate

Şunin (în negru) nu a mai putut auzi nimic după explozia petardei
Şunin (în negru) nu a mai putut auzi nimic după explozia petardei

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 20:44

Jucătorul lui Dinamo Moscova, atacat cu o petardă de către fanii lui Zenit, a suferit o arsură pe cornee şi aude cu greutate. Pentru că meciul a fost întrerupt, oaspeţii nu vor scăpa uşor, dar acuză clubul organizator de producerea incidentului.

Fanii lui Zenit au transformat partida cu Dinamo într-un haos general. Spre finalul primei reprize, la zece minute după ce Granat deschisese scorul pentru gazdele de la Dinamo, o femeie a aruncat o petardă spre portarul Şunin, care s-a prăbuşit la pămînt!

Externat, se reface repede
Goalkeeperul a acuzat deficienţe la văz şi auz. A fost internat de urgenţă, dar externat ieri, cu diagnosticul "arsură pe cornee şi otită posttraumatică". Deşi medicii s-au temut că va necesita o operaţie, singurul tratament va fi unul pe bază de picături oftalmice şi alte medicamente.

Oaspeţii acuză
Oficialii lui Zenit St. Petersburg i-au acuzat pe cei de la Dinamo de faptul că nu i-au verificat mai atent pe fani: "Regretăm incidentele, dar organizatorii au o mare vină. Trebuia un control mult mai riguros!". Nici antrenorul lui Zenit, Luciano Spaletti, nu a iertat: "E o acţiune îndreptată împotriva noastră!".

Nu s-a hotărît încă ce pedeapsă va primi campioana Rusiei. Aproape sigur, va pierde partida la "masa verde" şi va plăti o amendă consistentă. "Nu este exclusă nici depunctarea", informează media rusă.

A doua victorie "în flăcări"!
De cînd a preluat-o pe Dinamo Moscova, Dan Petrescu a avut parte de două partide întrerupte din cauza folosirii materialelor pirotehnice. Jocul dintre Torpedo şi Dinamo, din Cupa Rusiei, a fost oprit în minutul 51, după ce fanii gazdelor au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren! În acel moment, scorul era de 2-1 pentru echipa lui Petrescu, care a cîştigat cu 3-0 la "masa verde".

"Îmi pare foarte rău că meciul s-a întrerupt, jocul curgea în favoarea noastră. Îi doresc multă sănătate lui Şunin, sper ca el să ni se alăture cît mai repede!" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Noiembrie 2012, 06:42

...pai sa nu i para rau lui D.P. ca o sa rejoce meciul.Numai antrenorii mediocrii se bucura pentru 3 0 la masa verde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează