INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Multiplul campion cu Bayern, Juventus și Barcelona atacă FURTUNOS: „Acei idioți de la Milan au noroc, știu doar să alerge!”

Arturo Vidal, în galben // foto: Guliver/gettyimages
Arturo Vidal, în galben // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:53 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 16:57

Arturo Vidal (36 de ani), mijlocașul chilian care a ajuns la Athletico Paranaense, critică în termeni ofensatori fotbalul jucat în Champions League. „Meciul Milan - Newcastle a fost cel mai prost din istoria competiției. City a jucat plictisitor, iar la prima repriză din PSG - Dortmund era să adorm”.

De când a dispărut din fotbalul mare, Arturo Vidal mai apare în lumina reflectoarelor doar prin intervenții în afara gazonului. Aruncat de Inter în iulie 2022, la Flamengo, mijlocașul de 36 de ani joacă acum, tot în Brazilia, la Athletico Paranaense. Urmărește însă și ce se întâmplă în Europa, mai ales în grupele Champions League. 

Chilianul a ieșit cu mai multe critici decât laude, ba chiar a avut și un derapaj necontrolat la adresa celor de la Milan, care n-au reușit să spargă zidul lui Newcastle (0-0).

Fotbalul privat răsuflă ușurat! Noua Lege Fiscală nu pune presiune decât pe echipele conectate la banii publici. Pentru Becali, Varga, Rotaru și Șucu, mărirea taxelor va fi infimă. Care va fi statutul lui Sepsi!
FINANCIAR
Fotbalul privat răsuflă ușurat! Noua Lege Fiscală nu pune presiune decât pe echipele conectate la banii publici. Pentru Becali, Varga, Rotaru și Șucu, mărirea taxelor va fi infimă. Care va fi statutul lui Sepsi!

Arturo Vidal, atac FURTUNOS: „Acei idioți de la Milan mi-au lăsat un gust amar”

„Meciul Milan - Newcastle a fost cel mai prost din istoria competiției. Nu se compară cu ce am văzut la Shakhtar - FC Porto, care a fost grandios. Acei idioți de la Milan mi-au lăsat un gust amar. Sunt norocoși pentru că doar știu să alerge, altfel nu ar mai avea ce să caute în Ligă! 

Nu-i înțeleg însă pe cei de la Newcastle. Au terminat pe locul 4 în campionatul trecut, dar acum nu mai joacă nimic, este dezgustător. 

Trebuiau să-și dea viața pe teren, mai ales că pentru mulți dintre ei era debutul în Ligă. Nu au arătat nimic, m-au enervat de moarte!”, a continuat tirul acuzațiilor internaționalul cu 142 de prezențe la națională.

Vidal nu l-a iertat nici pe Guardiola!

„King Artur" a fost nemilos și cu campioana Europei: „Manchester City a fost plictisitoare, ca întotdeauna, iar la prima repriză din PSG - Dortmund era să adorm. Mi-a plăcut numai repriza secundă”.

9 titluri de campionare Vidal în Europa, 3 la Bayern, 4 la Juventus, 1 la Inter, 1 la Barcelona

111goluri și 83 de pase decisive are Arturo Vidal în cele 686 de meciuri jucate în carieră la opt cluburi: Juventus, Leverkusen, Bayern, Barcelona, Inter, Flamengo, Colo Colo ;și Athletico Paranaense

Citește și: 

S-a încordat la Reghe? » Antrenorul pe care ar trebui să-l înlocuiască românul și-a arătat mușchii în Arabia Saudită

De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Nelo_
Nelo_  •  22 Septembrie 2023, 18:50

Aruncat de Inter? La 36 de ani?! Nu ti a tremurat mana cand ai scris cate titluri are *** despre care ai scris? ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează