INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Asalt la Higuain » Juventus îi face o ofertă nebună lui Napoli: doi jucători și o sumă exorbitantă

Higuain, 28 de ani, câștigă anual 5,5 milioane euro la Napoli. La Juve, ar putea fi cel mai bine plătit din Serie A
Higuain, 28 de ani, câștigă anual 5,5 milioane euro la Napoli. La Juve, ar putea fi cel mai bine plătit din Serie A

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2016 00:00

Juventus îi face o ofertă nebună lui Napoli: 70 de milioane € plus Pereyra și Mandragora în schimbul supergolgeterului argentinian.

Clauza de 94 de milioane de euro nu pare să-i descurajeze pe pretendenții lui Higuain. A intrat acum în joc și Juventus, gata să spargă banca în cursa pentru atacantul argentinian.

Campioana Italiei ar arunca pe masă 70 de milioane cash plus doi jucători la schimb, Pereyra și Mandragora. Asta, scrie Gazzetta dello Sport, în ideea de a se apropia de suma fixată prin contract de Napoli.

Bianconerii au pregătită chiar o a treia contrapartidă, stoperul Rugani, micșorând, implicit, efortul financiar. Numani că patronul Aurelio De Laurentiis n-ar vrea să-l vândă pe Pipita unei rivale din Italia, mai ales celui mai mare dușman!

Problema e că cel mai bun marcator din istoria Seriei A, 36 de reușite într-un campionat, refuză prelungirea acordului scadent în 2018, iar cea mai bună alegere pentru Napoli ar fi să-l transfere în străinătate.

Până acum, doar Arsenal a licitat atractiv, propunând recent 60 de milioane de euro plus francezul Giroud, autor a 3 goluri la Euro 2016.

Au cash și pentru clauză

Juve și-ar permite să achite transferul cu banii jos. 30 de milioane € le-a încasat din activarea de către Real a clauzei de recumpărare pentru Morata. 25 de milioane ar veni din mutarea lui Zaza la Wolfsburg, 18 milioane s-ar obține în schimbul lui Pereyra, iar pentru Lemina încă 15 milioane.

2trofee a cucerit Higuain la Napoli, Cupa și Supercupa Italiei, în 3 sezoane. A dat 91 de goluri în 146 de meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează