INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ăsta e United! "Diavolii" s-au DEZLĂNȚUIT la primul meci fără Jose Mourinho! Debut-șampanie pentru Ole Gunnar Solskjaer

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 21:12

Manchester United s-a dezlănțuit la primul meci al lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca "diavolilor". 5-1 devastator pe terenul lui Cardiff. Începe revirimentul "diavolilor"?

Eliberați de sub bagheta lui Jose Mourinho și al său joc pragmatico-defensiv, United a avut parte de un start entuziasmant pe terenul lui Cardiff. Rashford a deschis scorul după doar 3 minute și a dat startul unui recital de excepție al lui United.

Pogba, jucătorul care își pierduse din strălucire din cauza conflictului cu Jose Mourinho, l-a servit excelent în minutul 29 pe Ander Herrera, care a înscris și a liniștit deja partida.

În ciuda golului primit în minutul 38 de la Camarasa, United a continuat să dezvolte un joc extrem de solid. "Diavolii" au reușit golul trei în minutul 41, prin Martial.

Repriza secundă i-a aparținut tot lui Manchester United, care a mai înscris de două ori prin Lingard. Mijlocașul de 26 de ani a punctat în minutul 57, tot el fiind cel care a închis tabela, în minutul 90.

United urcă un loc după demonstrația de forță arătată pe terenul lui Cardiff și ajunge până pe locul 6, cu 29 de puncte. Locurile de Europa sunt însă încă departe, Arsenal, ocupanta locului 5, având 37 de puncte.

Vezi și: VIDEO+FOTO Tornadă în Premier League, Guardiola e în genunchi! Surpriză COLOSALĂ: Manchester City pierde incredibil pe teren propriu + A capitulat și Chelsea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  22 Decembrie 2018, 23:56

Cu Cardiff sa te tot dezlantui...ma lasi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează