INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Astăzi este Barcelona - Real Madrid! Doi titulari, recuperați la timp pentru El Clasico

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 12:00 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 12:56

FC Barcelona și Real Madrid au primit vești bune, înainte de El Clasico, cel mai așteptat derby al planetei. Sergio Ramos (34 de ani) și Jordi Alba (31 de ani) și-au revenit după accidentări și sunt apți de joc pentru meciul din această după-amiază.

  • Episodul cu numărul 182 din istoria întâlnirilor directe din La Liga și al 245-lea în toate competițiile se va disputa pe Camp Nou, iar acesta va fi primul din istorie care se va juca fără spectatori.
  • Barcelona și Real Madrid se vor întâlni astăzi, de la 17:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport și TV Telekom Sport.

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, s-a recuperat la timp pentru a juca în primul „El Clasico” din acest sezon. Spaniolul s-a accidentat la înfrângerea cu nou-promovata Cadiz și a ratat prima etapă din Liga Campionilor, pierdută de madrileni în fața lui Șahtior, scor 2-3. Știrea a fost confirmată de antrenorul „galacticilor”, Zinedine Zidane: „Sergio și-a revenit și va fi alături de noi. Este liderul echipei, dar nu ne vom asuma vreun risc dacă nu va fi 100% refăcut”.

Jordi Alba a revenit în lot

Jordi Alba s-a întors la antrenamentele formației „blaugrana” și a fost inclus în lotul echipei pentru marele meci cu rivala Real Madrid. Fundașul s-a accidentat pe 5 octombrie, în timpul duelului cu Sevilla. De atunci, noua achiziție a catalanilor, Sergino Dest, a jucat pe postul de fundaș stânga. Cel mai probabil, dacă va fi complet refăcut, Ronald Koeman va juca cu Jordi Alba pe partea stângă, iar Dest va reveni la poziția sa de bază: fundaș dreapta.

30 de milioane de euroeste cota de piață a lui Jordi Alba, conform Transfermarkt

Echipe probabile:

Barcelona (4-2-3-1): Neto - Dest, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi

Real Madrid (4-3-1-2): Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Modric - Benzema, Vinicius

El Clasico // Match Preview Barcelona - Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, criticat de jurnaliștii scoțieni după meciul de la Liege: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

Numele surpriză așteptat să ajungă cel mai bun din lume: „Din păcate pentru mine, îl voi pierde în curând!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează