INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Aşteptîndu-l pe Modrici, Mourinho îl presează pe Kaka: ”Caută-ţi echipă!”

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 23:02

Managerul lui Real l-a anunţat pe brazilianul de 30 de ani că nu va fi titular în sezonul viitor. Madrilenii l-au scos la vînzare, dar cer minimum 25 de milioane de euro


Jose Mourinho continuă curăţenia de vară la Real. După ce le-a făcut vînt lui Gago şi Canales, vînduţi cu 11 milioane de euro la Valencia, şi lui Hamit Altintop, transferat la Galatasaray pentru 3,5 milioane, managerul portughez încearcă să scape şi de Kaka. Jucător care mai are însă contract pînă în 2015.

Brazilianul de 30 de ani n-a fost convocat pentru primul amical cu Oviedo. "Începi sezonul din postura de rezervă. Caută-ţi echipă!" este mesajul transmis luni de Mourinho după o discuţie de 45 de minute.

Antrenorul madrilenilor doreşte să-i facă loc croatului Modrici, intrat în grevă pentru că Tottenham nu-l lasă să plece. Real speră să-şi recupereze o parte din investiţia colosală făcută acum trei ani şi să-şi "relaxeze" fondul de salarii, eliberîndu-se de cele 9 milioane de euro plătite lui Kaka în fiecare sezon.

Problema e că Ricky ţine să rămînă în Europa, iar "galacticii" nu vor să-l vîndă sub 25 de milioane de euro. Sumă pe care Milan, fosta sa echipă, PSG şi alte cluburi din Anglia ori Brazilia nu vor s-o ofere.


67,5 de milioane de euro a costat transferul brazilianului Kaka de la Milan la Real Madrid în iulie 2009

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
timotei99
timotei99  •  25 Iulie 2012, 17:06
Postat de mihaienache pe 25 Iulie 2012, 16:23

kaka e peste modrici cu 2 clase iar situatia e incerta ca nu pleaca de la tottenham cum vrea muschi lui

Fratilo de abia am asteptat sa plece Kaka de la real pt. ca murinho il tinea rezerva doar pt. k avea cida sau nush dc da e mult mai bun de cat Ozil de abia astept sa vad cu cne semneaza sper cu PSG .

mihaienache
mihaienache  •  25 Iulie 2012, 16:23

kaka e peste modrici cu 2 clase iar situatia e incerta ca nu pleaca de la tottenham cum vrea muschi lui

raul1985
raul1985  •  25 Iulie 2012, 04:30

ca nr de suporteri in spania Real are de departe cei mai multi. a zis-o si Craioveanu. ce reprezinta Steaua in RO, asta inseamna Real in ES. din pacate la Real nu mai exista cuvantul rabdare :( eu tin cu echipa asta din 97 de cand l-am vazut pe Raul cum joaca. pt mine Raul= Messi+CR7. poate nu e vazut ca cei 2, asta este, DAR modestie si dribling in careu pe 1 mp cu finalizare ca messi avea; dorinta de performante si munca fizica precum CR7 avea. SI INCA A AVUT si poate mai are. Pep a zis anul trecut de Raul "el mejor jugador español". si Pep i-a avut in echipa pe Xavi si Iniesta. stie el ce stie ca doar au fost colegi la nationala si rivali in teren... RAUL MADRID!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează