INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Atac extrem la Bale! » Galezul i-a strecurat mingea printre picioare, Ronaldo a vrut să se răzbune

Bale (nr. 11) saltă mingea elegant peste picioarele portughezului
Bale (nr. 11) saltă mingea elegant peste picioarele portughezului

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 21:14

Portughezul s-a aruncat asupra noului star al Madridului într-un tackling necruţător, dar Gareth a săltat mingea peste CR7, evitînd un contact violent.

Cînd l-a întîlnit pe Ronaldo la Valdebebas, centrul sportiv al lui Real Madrid, Bale a fost fascinat: "Incredibil, cît de frumos s-a purtat cu mine Cristiano!". Dar galezul în vîrstă de 24 de ani, cumpărat cu 100 de milioane de euro de la Tottenham, a aflat joi cum se poate transforma zîmbetul portughezului la antrenament.

CR7 era la mijloc, într-un joc 5 contra 2, şi nu putea recupera mingea. Benzema şi Pepe, compatriotul lui Ronaldo, începuseră să numere pasele, amuzîndu-se. Iar Gareth i-a strecurat şi balonul printre picioare!

Prea mult. Lusitanul s-a săturat şi l-a atacat Bale cu un tackling la glezne. Să-l rupă! Numai că Bale a sărit peste Cristiano. Şi mingea i-a rămas lipită de gheată insularului.

1.082 milioane de euro a cheltuit Real, cu Florentino Perez preşedinte, pentru 56 de jucători; ultimul, Bale: 100 de milioane

"Bale va fi aripă dreaptă la Real şi va juca sigur cu Villarreal, sîmbătă. Nu e sută la sută fizic, dar nu stă nici atît de rău. S-a antrenat zece zile cu «naţionala» Ţării Galilor" (Carlo Ancelotti, antrenor Real)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
sasquatchro
sasquatchro  •  14 Septembrie 2013, 10:37

Mare branza, macelaru' ranjea in fundal, exagereaza si presa la greu. Nu joaca pe acelasi post, nu vad unde e concurenta. Plus ca galezul si-o fi dat seama unde a ajuns, nu e o oarecare echipa care are legatura cu o "sunca".

sorineldobre
sorineldobre  •  14 Septembrie 2013, 10:24

DE URMARIT BALE ! LA TOTTENHAM ERA JUPAN ! ORICUM SUMA MI SE PARE INDECENTA ! MAI MULT DECAT ZIDANE ! E ADEVARAT CA DE ATUNCI A FOST SI INFLATIA !

flo_ax
flo_ax  •  14 Septembrie 2013, 10:08
Postat de b0gdan_88 pe 14 Septembrie 2013, 09:07

Nu vreau sa fiu rautacios dar siteul gsp.ro de ceva vreme este cum multa in urma siteului prosport.ro !! Cam toate stirile noi apar acolo prima data !!!Ma repet!!! Nu am vrut sa fiu rautacios !!

ce intelegi tu prin stirile noi? Cancanurile noi sau stirile sportive?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează