INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG - HANNOVER 0-0

Atacantul Hamburgului, Paolo Guerrero, a lovit cu o sticlă un suporter care-l înjura!

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Meciul cu Hannover ar putea fi ultimul la HSV pentru jucătorul peruan

Un moment de rătăcire l-ar putea costa scump pe Paolo Guerrero. La finalul meciului cu Hannover '96 (0-0), de duminică, atacantul Hamburgului şi-a pierdut firea după ce unii suporteri i-au taxat evoluţia slabă cu insulte, "porc homosexual", sau cu scandări gen "Cară-te înapoi în Peru!". Şi a replicat violent, precum Eric Cantona în 1995.

Sud-americanul n-a folosit însă piciorul, nici n-avea cum, în condiţiile în care spectatorii turbulenţi se aflau mai sus în tribună, ci a aruncat spre ei cu o sticlă de plastic. "Proiectilul" chiar şi-a atins ţinta, lovindu-l în faţă pe unul dintre fani!

Preşedintele Hamburgului, Bernd Hofmann, a aflat despre incident şi a coborît imediat la cabine: "Aşa ceva nu trebuie să se întîmple pe un teren de fotbal. Nu contează dacă şi cum a fost provocat Guerrero. E inacceptabil şi vom lua măsuri!". Peruanul riscă nu doar o amendă drastică şi o suspendare din partea Ligii germane, ci chiar desfacerea contractului!

Kung-fu Cantona
Eric Cantona a agresat un fan în 1995, pe vremea cînd evolua la Manchester United. Jignit, francezul şi-a pierdut nervii şi l-a atacat pe suporterul aflat în primul rînd al tribunei cu piciorul înainte, în stil kung-fu. Pentru gestul său, Cantona a fost suspendat 8 luni. În 2008, Drogba (Chelsea) a luat 3 etape de suspendare după ce-a aruncat cu o monedă în tribună, iar Carragher (Liverpool) a păţit la fel în urma unui incident asemănător.

Teamă de avion
Paolo Guerrero a mai ţinut prima pagină a ziarelor germane în ianuarie. Atunci a eşuat de patru ori în tentativa de a pleca de la Lima către Hamburg. De fiecare dată cînd ajungea în aeronavă îl apucau atacurile de panică şi trebuia să coboare. Abia după ce clubul a trimis un psihiatru şi un fizioterapeut, Guerrero a reuşit să învingă teama de avion căpătată la o deplasare anterioară cu echipa în Franţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  06 Aprilie 2010, 09:13

bine io facut. unii suporteri cred ca daca platesc cativa euro pe un bilet au voie sa faca si sa zica orice. pai nu-i chiar asa. foarte usor ii sa critici si sa zici ca ce face celalalt ii "zero barat".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează