INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Atenție la nebunii care lovesc pe la spate! Scene șocante în Turcia. Arbitru adițional atacat de un huligan

Ultrasul îl lovește cu brutalitate pe
Ultrasul îl lovește cu brutalitate pe "adițional", deși e placat de un steward

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Un fan radical al Trabzonspor l-a atacat pe arbitrul adițional Volkan Bayarslan în prelungirile meciului cu Fenerbahce.

Rivalitatea Trabzon - Fener e cunoscută. Pe 4 aprilie 2015, ultrașii "tigrilor" le-au pregătit o ambuscadă galben-albaștrilor, atacându-le autocarul pe un viaduct cu arme de vânătoare.

Au vrut să ucidă șoferul pentru ca vehiculul să se răstoarne cu tot cu jucători în Marea Neagră! Și l-au nimerit în cap pe driver. Dar prezența de spirit a unui agent de securitate, care a apăsat imediat frâna și a tras bus-ul pe dreapta, a salvat întreaga echipă.

Agresorul are 17 ani!

Duminică seară, un an mai târziu, suporterii extremiști ai lui Trabzon n-au suportat să-și vadă favoriții spulberați de Fenerbahce. Și s-au răzbunat pe un arbitru.

Era 0-4 în acel minut 90+1 când huliganul din peluză, un adolescent de 17 ani, a pătruns pe gazon depășind "zidul" de polițiști care ar fi trebuit să protejeze terenul în fața furiei galeriei. Fanul l-a atacat din spate pe "adiționalul" Volkan Bayarslan. L-a izbit cu genunchiul din săritură, trântindu-l la pământ.

Apoi, l-a lovit cu picioarele și pumnii. După cinci secunde, stewarzii și polițiștii au reușit să-l captureze pe agresor. Căruia i s-a deschis deja dosar penal. Și va fi judecat pentru vătămare corporală. Partida nu mai interesa pe nimeni. A fost suspendată.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează