INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA DEL REY

Atletico Madrid, umilită în Spania! Diego Simeone ar putea pleca: „Vedem dacă mai sunt aici la anul”

Atletico Madrid a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei, în turul al doilea, după 0-1 pe terenul celor de la Cornella, formație din Liga a 3-a. +6   FOTO
Atletico Madrid a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei, în turul al doilea, după 0-1 pe terenul celor de la Cornella, formație din Liga a 3-a.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 22:57 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 00:35

Atletico Madrid a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei, în turul al doilea, după 0-1 pe terenul celor de la Cornella, formație din liga a treia.

Singurul gol al partidei de pe „Municipal de Cornella” a fost marcat în minutul 7, de Adrian Jimenez, omul potrivit la centrarea expediată din lovitură liberă de Agus Medina.

+2 FOTO

La Atletico au evoluat mai mulți fotbaliști importanți, printre care se numără Joao Felix, Correa, Saul sau Gimenez. Pe sinteticul de la Cornella, liderul din La Liga a rămas în 10 oameni din minutul 63, când Ricard Sanchez a văzut al doilea cartonaș galben.

Atletico Madrid, eliminată rușinos din Copa del Rey

La finalul confruntării, antrenorul lui Atleti, Diego Simeone, și-a felicitat adversara: „Am fost învinși pe merit. Ei au început foarte bine partida. Au menținut intensitatea jocului 90 de minute și trebuie să-i felicităm. Asta trebuie să faci când ești bătut. Au evoluat exact așa cum și-au propus și cred că au fost superiori”.

Întrebat despre cum ar putea să îmbunătățească performanța echipei, tehnicianul argentinian nu a exclus a exclus o despărțire de gruparea pe care o antrenează din ianuarie 2012: „Vom vedea ce putem să facem dacă voi fi aici și la anul. Fotbalul este imprevizibil, trebuie să fii deschis la toate oportunitățile, inclusiv la anumite decizii pe care clubul le poate lua”.

VIDEO. Diego Simeone încă știe cu mingea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Apariție bizară în Cupa Spaniei » A intrat pe teren cu cel mai ciudat fes posibil

Cosmin Olăroiu, totul despre averea strânsă în Orient: „Recunosc lucrul ăsta! În România nu poți face așa ceva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
10209899427152560
Popa Lucian  •  07 Ianuarie 2021, 10:24

Gresit. Se joaca într-o mansa. Nu mai e tur-retur

Paulus
Paulus  •  07 Ianuarie 2021, 09:35

Nu da doi bani Atletico pe Cupa, competitie care isi desfasoara toate etapele in dubla mansa. Atletico trage sa ia titlul si sa ajunga cat mai departe in UCL.

222582046165239
Marius Rosu  •  07 Ianuarie 2021, 09:19

Nu au vrut să lupte pe 3 fronturi. E cel mai frustrant pt pariori. Atletico are cel mai echilibrat lot, cu rezerve de aceeași valoare cu titularii. Și tu iei bătaie... Daca era în România, ii investigau pt blat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează