INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Au comis-o din nou! Feyeenord, învinsă cu 6-0 de Groningen

Feyenoord este din nou umilita intr-un meci din Eredivise
Feyenoord este din nou umilita intr-un meci din Eredivise

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 18:02

Feyeenord Rotterdam a mai comiso o dată! Elevii lui Ronald Koeman nu au învăţat prea multe din umilinţa de acum un an, 0-10 în derby-ul cu PSV, şi au mai bifat o înfrîngere ruşinoasă în Eredivise.

De această dată, Feyenoord a pierdut doar cu 6-0, însă înfrîngerea s-a petrecut în faţa unei echipe de la mijlocul clasamentului! Groningen a reuşit un meci senzaţional, iar nefericitul Bakkal a încasat şase goluri de la şase jucători diferiţi.

Tadic a deschis scorul încă din primul minut. În minutul 20 scorul era deja 3-0, după ce au mai înscris Kieftenbeld şi Andersson. Pînă la pauză, Feyenoord nu a mai încasat goluri, dar nici nu a impresionat..

În repriza secundă, gheaţa e spartă de Bacuna. 10 minute mai tîrziu Feyeenord rămîne în 10 jucători, după ce Fernandez este eliminat în minutul 67.

Ultimele două goluri s-au marcat pe final. Van Dijk a înscris în minutul 89, iar Suk a dus scorul la 6-0 un minut mai tîrziu.

În urma acestui rezultat, Groningen se clasează abia pe locul 8, în timp ce Feyenoord pierde cîteva locuri şi coboară pe locul 6.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
keltykus
keltykus  •  30 Octombrie 2011, 18:51

Analfabetilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează