INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Mijlocașul lui Real Madrid, gest de fair play în fața rivalului de la Barcelona: „Nu e vina lui. M-am accidentat în finalul primei reprize”

Aurelien Tchouameni (nr. 18), în timpul meciului FC Barcelona - Real Madrid. 
Foto: Imago +6   FOTO
Aurelien Tchouameni (nr. 18), în timpul meciului FC Barcelona - Real Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 16:00 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 16:17

Aurelien Tchouameni (23 de ani), mijlocașul celor de la Real Madrid, spune că nu Gavi (19 ani), mijlocașul de la FC Barcelona, este de vină pentru accidentarea suferită de el în El Clasico, câștigat de „los blancos” cu 2-1, în runda cu numărul 11 din La Liga. 

Sâmbătă după-amiază, pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Real Madrid s-a impus cu 2-1 în episodul cu numărul 256 al celui mai important meci din fotbalul spaniol. 

Pep Guardiola, reverență în fața unui jucător după victoria de pe Old Trafford: „Nu are cercei în urechi, nu are tatuaje și conduce o mașină normală. E incredibil!”
MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-3
Pep Guardiola, reverență în fața unui jucător după victoria de pe Old Trafford: „Nu are cercei în urechi, nu are tatuaje și conduce o mașină normală. E incredibil!”

În repriza secundă a duelului din Catalunia a avut loc un duel aerian între Aurelien Tchouameni și Gavi. În urma acestui contact, pe transmisiunea TV s-a putut vedea cum mijlocașul francez al lui Real Madrid acuză o durere la piciorul stâng.  

Mijlocașul lui Real Madrid, gest de fair play în fața rivalului de la Barcelona: „Nu e vina lui. M-am accidentat în finalul primei reprize”
Foto: Twitter

Aurelien Tchouameni a bifat toate cele 90 de minute în duelul cu FC Barcelona. 

Aurelien Tchouameni susține că nu Gavi l-a accidentat în FC Barcelona - Real Madrid 

Duminică, 29 octombrie, Real Madrid a emis un comunicat în care a anunțat că fotbalistul adus de la AS Monaco a suferit fractură de stres la nivelul metatarsianului unui deget de la piciorul stâng. Francezul va fi indisponibil între 6 și 8 săptămâni. 

La scurt timp după comunicatul emis de Real Madrid, pe contul de Twitter DAZN Espana a fost postat un videoclip în care ar fi surprins momentul în care Gavi l-ar fi accidentat pe Aurelien Tchouameni. 

Doar că internaționalul francez a dezmințit acest zvon tot în mediul online. 

Aurelien Tchouameni a precizat, pe contul personal de Twitter: „Nu e vina lui Gavi. M-am accidentat în finalul primei reprize”. 

În funcție de cum va decurge recuperarea, Aurelien Tchouameni ar putea reveni pe teren cel mai devreme la jumătatea lunii decembrie. 

Pe 17 decembrie, Real Madrid primește pe teren propriu vizita lui Villarreal, în runda cu numărul 17 din La Liga. 

VIDEO. Rezumat: FC Barcelona - Real Madrid 1-2

Citește și: 

Cristiano Ronaldo Jr., „dublă” în tricoul lui Al Nassr » Toată echipa a sărbătorit cu celebrul „SIUUU!”

Gestul lui Mbappe a provocat scandal în Franța! Ce a făcut în fața fanilor rivali după golul decisiv din minutul 90

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează