INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Avionul dispărut e al patronului lui QPR » Tony Fernandes: "Inima mea e rănită. E cel mai urît coşmar"

Articol de - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 21:05

162 de oameni au murit în accidentul cursei QZ8501, un Airbus A320 prăbuşit duminică dimineaţă în Marea Java.

"Inima mea e rănită, sufletu-mi sîngerează. E cel mai urît coşmar". Tony Fernandes a fost devastat după aflarea veştii. Unul din avioanele AirAsia, considerată cea mai sigură companie low-cost asiatică, a dispărut de pe radar duminică dimineaţă, în timpului zborului Surabaya (Indonezia) - Singapore, la 42 de minute de la decolare.

Aeronava Airbus A320 s-ar fi prăbuşit, după toate probabilităţile, în Marea Java. Cu 155 de pasageri şi 7 membri ai echipajului la bord.

Fernandes, 50 de ani, este patronul lui AirAsia din 2001, salvînd-o de la faliment şi transformînd-o într-o companie performantă, cu un venit de 1,6 miliarde de dolari anul trecut. În 2011, multimilionarul malaysian, bolnav de fotbal, a cumpărat clubul QPR (locul 15 momentan în Premier League), chiar dacă "am fost toată viaţa fan West Ham".

Duminică, s-a ţinut un minut de reculegere pe Loftus Road, înaintea meciului cu Crystal Palace. Pentru cei 162 de oameni dispăruţi în cursa QZ8501.

650 de milioane de dolari este averea lui Tony Fernandes, potrivit ultimului top Forbes

7,8 la sută a fost procentul cu care au scăzut la bursă acţiunile AirAsia după accident

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează