INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA, AZI, ORA 22:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

Azi e El Clasico! Două supertriplete ofensive se înfruntă în Real - Barcelona, liveTEXT de la ora 22:00

Sub privirile lui Ronaldo, Messi a marcat la precedentul El Clasico din Primera pe Bernabeu, pierdut (1-2) de Barca
Sub privirile lui Ronaldo, Messi a marcat la precedentul El Clasico din Primera pe Bernabeu, pierdut (1-2) de Barca

Articol de - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 00:21

În acest campionat, Benzema, Bale şi Cristiano au dat 50 de goluri pentru madrileni, în timp ce rivalii Pedro, Alexis şi Messi au reuşit 49 la un loc. Care va bombarda mai mult diseară?

Parcă niciodată El Clasico n-a adunat atîta potenţial exploziv. Dincolo de miza punctelor (4 are avantaj Madridul), Real - Barcelona propune diseară, pe "Bernabeu", ciocnirea formidabilelor triplete ofensive, care împreună au reuşit 99 de goluri în actuala Primera. BBC are 50, iar PAM doar cu unul în minus!

Din trioul blanco, Bale are cele mai puţine (10), Benzema a înscris 15 - dintre care 7 în 2014 -, în timp ce Cristiano Ronaldo a nimerit plasele de 25 de ori, portughezul fiind şi golgeterul la zi din campionat. Lunetiştii lui Martino formează un trident mai echilibrat, care s-a încălzit în ultima etapă cu Osasuna (7-0), reuşind 5 goluri.

Pedro a ajuns la 14 reuşite, Alexis Sanchez are 17, cu una sub liderul Messi. Leo şi-a revenit complet după accidentare, dovadă că argentinianul a dat 10 din cele 18 goluri în acest an.

64% din cele 119 goluri marcate de Real în acest sezon au fost reuşite de trioul BBC: Benzema (21), Bale (14) şi Cristiano Ronaldo (41)

1,16 miliarde de euro însumează cotele de piaţă ale celor 22 de titulari în El Clasico, de pe "Bernabeu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează