INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / BARI - INTER 2-2

Balotelli a fost orbit de lasere la meciul cu Bari

Laser
Laser

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Liderul a salvat un punct, revenind de la 0-2, într-o partidă întreruptă de arbitru pentru tratamentul aplicat lui Balotelli

Bari a aprins şi mai tare derbyul milanez de duminică. La fel ca în tur, a ţinut-o în şah pe Inter (2-2) şi i-a dat o mînă rivalei la titlu din capitala Lombardiei în a recupera diferenţa de puncte. Ce n-a putut Siena, în etapa trecută, a reuşit echipa lui Ventura. Mourinho a dat însă vina pe arbitru: "Rosetti a viciat rezultatul. Trebuia să-l elimine pe Bonucci la faultul ce a produs penaltyul nostru. Era ultimul om. Rămîneau în 10 şi n-aveau pe bancă fundaş de rezervă. Era timp să forţăm victoria. Am mari dubii şi la a doua lor lovitură de la 11 metri".

Bari a condus cu 2-0, după penaltyurile comise de Samuel (henţ) şi Lucio (fault), pe care le-a transformat, sigur, Paulo Barreto. Pe cît de uşor au oferit avantaj gazdelor, pe atît de rapid au reacţionat campionii, egalînd în trei minute, cu Pandev şi Sneijder în prim-plan.

Din nou s-a remarcat Balotelli. În mod negativ. "N-a blocat nici oamenii, nici spaţiile. A fost zero în defensivă", l-a atacat Mourinho. Nu-i erau de ajuns şicanele tifosilor barezi din timpul şi dinaintea jocului. Atacantul de origine ghaneză n-a mai fost ţinta atacurilor rasiste, dar a fost jenat cu raze laser verde. La fel păţise Diego, brazilianul lui Juventus executînd peste poartă un penalty. Acum însă, arbitrul Rosetti a decis să întrerupă jocul în minutul 36!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează