INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVINE CU BOLOGNA?

Balotelli s-a împăcat cu Mourinho

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Conflictul dintre atacant şi antrenorul portughez pare să se îndrepte către o apropiată reconciliere. Potrivit Corriere dello Sport, Mario Balotelli a apărut la şedinţa de pregătire din această dimineaţă şi a discutat preţ de cîteva minute cu Jose Mourinho. În urma întîlnirii, sînt şanse ca jucătorul de origine ghaneză să revină în lotul campioanei pentru partida cu Bologna, după 5 excluderi consecutive.

 

Balotelli a urmărit aseară, alături de impresarul său Raiola, din tribunele de pe "Giuseppe Meazza" victoria milanezilor în turul sferturilor de finală şi a aplaudat, este adevărat nu foarte bucuros, unicul gol marcat de Sneijder. Imediat după discuţia cu Mourinho, SuperMario a fost zîmbitor la antrenament şi a glumit cu Chivu şi colegii de la Inter.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
 •  02 Aprilie 2010, 14:12

Indiferent daca ia sau nu CL nu cred ca Mourinho va mai ramane in Seria A spre bucuria celor care nu il suporta pe portughez. Mi-ar placea sa mai ramana cativa ani la Inter dar cred ca va alege pana la urma sa plece la Real.

 •  01 Aprilie 2010, 23:08

prietene azi e 1 aprilie...e o pacaleala faza cu mourinho. daca nu ia CL poate pleaca la vara dar in nici un caz acum.

lucell
lucell  •  01 Aprilie 2010, 16:58

eu credeam ca a dat gol BANEL ! frate...voi gresiti intentionat nu? adica nu`mi imaginez de unde asa greseli~

Vezi toate comentariile (8)
Comentează