INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOU DECIDE: PLĂTEŞTE MARIO

Balotelli sancţionat cu 20.000 de euro

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Ieri a fost ziua amenzilor la Inter. După ce a fost sancţionat cu 20.000 de euro pentru responsabilitate obiectivă în incidentul provocat de Mourinho cu un ziarist, clubul milanez şi-a scos banii de la un jucător. Mario Balotelli a primit exact aceeaşi amendă după ultimul conflict cu antrenorul portughez.


Atacantul italian de origine ghaneză l-a insultat pe Mourinho în momentul schimbării şi şi-a aruncat nervos mănuşile, în turul semifinalelor Cupei (1-0) cu Fiorentina. "The Special One" s-a enervat pentru că Balotelli nu se retrăsese în apărare, plîngîndu-se că a fost lovit de un adversar în faţă: "Întîi trebuia să-şi ajute colegii la o fază fixă şi apoi putea să-şi pună şi lentile de contact înapoi sau să-şi scoată şi ochiul. Echipa e mai presus de toate".


Mourinho a fost sancţionat ieri de Comisia de Disciplină a Federcalcio cu 13.000 de euro pentru că l-a înjurat pe ziaristul Andrea Ramazzotti de la Corriere dello Sport la finele partidei Atalanta - Inter de luna trecută.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  05 Februarie 2010, 14:45

Nici eu nu stiam de vreo amenda, si cred ca sunt mami bine informat decat altii :)

 •  05 Februarie 2010, 13:14

bai ziarist de d.oi lei...pai i-a dat 13 sau 20 de mii euro amenda lui mourinho???? si pe urma balo s-a enervat la schimbare dar nu l-a jignit pe mou e o diferenta.e un sunt suporter inter si am vazut meciul.tin cu mou dar asta nu inseamna ca tre' sa inghi comentariul unui ziarist de r.a.hat

jum4n9aru
jum4n9aru  •  05 Februarie 2010, 13:02
Postat de pe 05 Februarie 2010, 12:47

nu mai pupa balotelli lotu lu inter :)) Pandev, Milito si Eto'o sunt atacanti lui inter ! daca echipa din 64-65 era Grande INTER cea de acum este SUPER INTER , daca va reusi bine inteles sa cucereasca liga campionilor !

o sa iasa in optimi de mana cu real ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează