INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Balotelli se pregăteşte de armată :)

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 16:28

Mario Balotelli este din nou în prim-planul presei din Anglia după ce superstarul lui Manchester City a făcut o nouă "aroganţă"


Deşi nu a rupt gura tîrgului în acest sezon la Manchester City, Mario Balotelli nu pare îngrijorat şi a mai ieşit o dată în evidenţă în ultimele zile: şi-a vopsit întregul garaj în culori de camuflaj! Deşi conducerea clubului a susţinut că poza apărută în urmă cu cîteva săptămîni cu Bentley-ul vopsit în culori de camuflaj ar fi trucată, SuperMario a mai lovit o dată: a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care este îmbrăcat în haine de armată, alături de un Bentley şi un ATV vopsite în aceleaşi culori.Â

Balotelii nu face un sezon strălucit, acesta reuşind un singur gol în cele 12 apariţii din Premier League.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  03 Decembrie 2012, 22:12

Nu m-as mira sa ajunga un fel de Mitea. Il salveaza totusi evolutia buna sa zicem de la Euro, pana acum, caci la cluburi nu prea a facut nimic si nu stiu daca va mai fii chemat. Dar si Mitea a debutat fulminant la nationala, 2 goluri cu MAcedonia(2-1) daca tin bine minte, nu am cautat. Si la fel cum zicea cineva pe aici, IQ-ul si seriozitatea lui sunt 0.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Decembrie 2012, 17:58

Nu conteaza in ce si vopseste masina sau atV ul...sau in ce se imbraca ...el ramane un mare fotbalist pe care l vrea orice echipa ...si pe care este dispusa sa l plateasca foarte bine

enduras
enduras  •  03 Decembrie 2012, 17:55

Omu' se pregateste si el,pentru 21 decembrie...... =)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează