INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Înainte de Messi, Neymar și Mbappe a fost un român » Cum a ajuns un fost internațional să lucreze cu antrenorul lui PSG: „M-a luat în birou și mi-a zis asta”

Christophe Galtier, alături de Kylian Mbappe/ foto: Imago Images
Christophe Galtier, alături de Kylian Mbappe/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 13:14 / Actualizat joi, 09 martie 2023 13:27

Bănel Nicoliță, fostul internațional român, a vorbit despre perioada în care a lucrat cu Christophe Galtier, antrenorul lui PSG.

Bănel a fost antrenat de Galtier la Saint-Etienne în perioada 2011-2014. Nicoliță a ajuns în Ligue 1 de la FCSB, pentru 700.000 de euro

Resemnare la PSG după 0-2 cu Bayern: „Ăsta e maximum pentru noi, ne-au dominat tactic”
BAYERN
Resemnare la PSG după 0-2 cu Bayern: „Ăsta e maximum pentru noi, ne-au dominat tactic”

Bănel Nicoliță, poveste cu Cristophe Galtier: „M-a luat în birou și mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine”

„Din momentul în care Galtier a venit la stadion, mi-am dat seama că e un antrenor foarte bun. Când am ajuns la dânsul în birou mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine. Mi-a zis: «Nu te-am luat după un meci. Te urmărim de 2 ani de zile». Mi-a zis să mă duc la el în birou și mi-a arătat toate CD-urile cu mine.

E un antrenor foarte apropiat de jucători, dar nu este agresiv. El încearcă tot timpul să aibă respect față de un jucător. Cum era cu Aubameyang.

Îl luase de la Milan, Saint-Etienne l-a avut împrumutat șase luni și apoi l-a cumpărat cu 4 milioane și ceva. Se vedea că are un respect mai special pentru el față de ceilalți. Avea o comunicare foarte bună cu noi. Tot timpul ne chema separat pe fiecare în parte și ne explica ce am greșit, ce avem de făcut.

Rămânea după fiecare antrenament cu noi. Și cu mine, și cu Aubameyang. Ne spunea: «Veniți, vă aștept aici». Un om foarte OK din punctul meu de vedere. Nu sunt foarte mulți antrenori care rămân cu jucătorii. În general trimit secunzii. El, care era principal, venea tot timpul și stătea cu noi”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un spectator a intrat pe teren și a sprintat direct către Messi » Starul de la PSG n-a mai apucat să facă nimic

Resemnare la PSG după 0-2 cu Bayern: „Ăsta e maximum pentru noi, ne-au dominat tactic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
donqhot
donqhot  •  09 Martie 2023, 14:15

pe un cd pui 80 minute de video. pe 30 cd-uri.. ceva mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează