INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barça a oferit 80 de milioane de euro pentru un fotbalist din Serie A » Ce răspuns a primit din partea italienilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 10:40

Juventus a refuzat oferta Barcelonei de 80 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului Paul Pogba în vîrstă de 22 de ani.

Ştirea dată în exclusivitate de Tuttosport anunţa că italienii nu sînt dispuşi să-l vîndă pe francez, deşi și alte formații, precum Real Madrid, Chelsea, PSG sau City sînt interesate de serviciile acestuia.

Conform sursei citate, Barça a primit un răspuns ferm în ceea ce priveşte transferul fotbalistului: "Nu este de vînzare şi oricum dacă ar fi ar costa peste 100 de milioane de euro, nu 80 cît au oferit catalanii".

Liderul la zi din La Liga are interzis la transferuri, însă interdicţia îi va expira la 1 ianuarie 2016. Spaniolii pot face însă un precontract cu Pogba dacă cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere. De altfel, Barça era dispusă să-l lase pe francez la Torino pînă în 2016.

7 goluri
a marcat Pogba în cele 22 de meciuri jucate în Serie A în acest sezon pentru Juventus

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
1639199422966174
Ana Elena  •  09 Mai 2015, 13:33

*** "întotdeauna există o soluţie: perseverenţa mea mă va ajuta s-o găsesc.". Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

661708710628039
Dorina Puica Jurj  •  08 Mai 2015, 19:17

Poti face bani rapid simplu si usor cu doar catva lei!!!! *** usor de acasa doar in pijamale CINE PRICEPE SI CREDE, FACE BANI MULTI SI REPEDE !!! Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, REPEDE si LEGAL. Merge! E testat! (nu e o escrocherie) Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc (si sper ca vei face si tu acelasi lucru). Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la 6 adrese. Apoi sa iti treci numele si adresa in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Din acest motiv merita sa incerci! Ce inseamna 6 lei? Sigur ai pierdut mult mai mult jucand la Bingo sau la Loto, nu? La inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei. Ghicit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1639502519603173
Mariaemilia Cioara  •  08 Mai 2015, 15:48

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator + conexiune internet - cunostinte minime PC - rabdare si seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu contract legal. Program part-time. Important: nu cereti detalii pe facebook. Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa ***[email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează