INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona are înlocuitor pentru Jose Manuel Pinto: "E perfect din punct de vedere tehnic!"

FOTO: Pep Morata - MD
FOTO: Pep Morata - MD

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 11:41

FC Barcelona se organizează pentru sezonul viitor, iar pe lista de priorităţi a catalanilor se află postul de portar. Soluţia pentru înlocuirea lui Pinto vine chiar din propria curte.


Jordi Masip are un sezon foarte bun la echipa a doua a clubului şi este o opţiune de luat în seamă pentru buturile primei echipe. 

Victor Valdes se va despărţi de formaţia blau-grana în aceasă vară, iar lui Jose Manuel Pinto nu îi va fi prelungit contractul. Andoni Zubizarreta i-a comunicat deja lui Pinto, 38 ani, că Barcelona nu mai contează pe el.

Dacă se va menţine interdicţia la transferuri pentru Barcelona, Masip va fi noul număr 1. "Se află în cel mai bun moment al carierei lui". Carlos Busquets, cel care se ocupă de pregătirea portarilor de la echipa a doua, îl consideră pe Masip "perfect din punct de vedere tehnic". 

Jordi Masip, 1,80 m, se află la Barcelona de la 15 ani. E de 4 sezoane la echipa a doua. Nu are o statură impunătoare, dar compensează prin agilitate, reflexe, intuiţie, poziţionare, rapiditate în mişcări, un foarte bun joc de picior şi iese bine pe centrări, scrie mundodeportivo.es.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
lucell
lucell  •  21 Aprilie 2014, 19:38
Postat de eucutine pe 20 Aprilie 2014, 12:30

la astia si portarii sunt pitici. Ca nici Valdes nu e vreun munte de om!

Stai chill ca nici vreo piesa de portar n`a fost niciodata,nu a impresionat cu nimic.

lucell
lucell  •  21 Aprilie 2014, 19:38
Postat de plesan pe 20 Aprilie 2014, 15:36

Lobont..are 1,80 si juca titular la nationala si la Dinamo si uneori la AS Roma ..deci se poate..trebuie doar sa fi inteligent

Si dupa a fost rezerva peste tot:))Daca spuneai si tu de Barthez mai intelegeam dar sunt putine exemplele de portari scunzi de valoare.

lucell
lucell  •  21 Aprilie 2014, 19:24

La 180 de cm ai sai...greu sa apere in fotbalul modern,mi se pare mult prea scund pentru un portar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează